A titok nyitja: ismerem bobojszit IRL. Tőlem kért tanácsot, hogy hova forduljon a kérdéseivel, én mutattam neki, hogy van az index-en fórum és van ilyen topic is, ahol általában segítenek az embernek, ha nem ront ajtóstul a házba.
Nem új nick-et, hanem az első nick-jét hozta létre és nem egy-két, hanem 1000-1500 hozzászólást lapozott át, de más topic-okat is figyelemmel kísért, mielőtt belevágott volna.
És onnan tudom, hogy heti 4-5x2 órát edz, mert ebből 2-3x2 órát velem edz, de a többire is van alibije.
Az össz hibája az volt, hogy túl szerényre és túl udvariasra sikerült az első hozzátok szólása, adott egy-két magas labdát, hogy bevágódjon nálatok, amire úgy látszik egy fogyózástól kimerült és besavanyodott ember könnyen és szívesen lecsap. Másik hibája, hogy eleve hallgatott rám és titeket kérdezett.
Ingerült nem vagyok, inkább csalódott és szégyenlem magam, hogy ezt a helyet ajánlottam anélkül, hogy jobban körülnéztem volna.
És hol máshol adnék hangot csalódottságomnak, mint a helyen, ahol azt okozták?
Bocs, hogy megzavartam a topic "rendes" menetét, további jó önsanyargatást kívánok!
bout