Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12050
Sziasztok !!!

Hát először is gratulálok minden Albásnak, sokkal jobbak voltak mint mi szombaton, de szerintem naptól függetlenül megvernék ezt a szolnoki csapatot bármikor…

Rostás, látom nagyon finom a májadnak :-), de persze-persze értem én, lőjjetek csak ész nélkül, jogos… :-)! A meccsről csak annyit, hogy bár nem voltam (hiába ez van ha az ember divat, elmegy nyáron az edzőmeccsekre Kaposvártól Debrecenig meg Pestig, de ahogy kiderül, hogy nem lesz jó a csapat, máris nem olyan lelkes…Egyébként-mert ha már megkérdezted gondolom érdekel, vagy csak sima intrikának szántad? Szerintem azért ennél több van benned…Szóval még péntek este is úgy volt, hogy megyünk-miért ne mennénk?-de Bubicnak közbe jött egy fújás és így ugrott. Ettől függetlenül persze ha akartam volna elmegyek, de az igazság az, hogy én mindig is ezzel a bírógyöngyszemmel mentem mindenhova, és nem hiszem, hogy ezen már változtatni fogunk :-))-na ezt csak úgy zárójelben) teljesen megérdemelt volt az Alba siker. Egyébként nem gondolom, hogy ez a csapat megérdemli, hogy egy km-t is utazzak utána. Négyszer kaptunk ki otthon és még nincs vége (Debrecen), ilyen elképzelhetetlen volt korábban, akármilyen szarok is voltunk.

Jól indult a dolog, 5:15-nél majdnemhogy elkezdtem bizakodni, de utána olyan történt, amit tényleg nagyon ritkán látni, itt is bizonyosságot nyert, hogy mennyire gyengék vagyunk, és hogy mennyire nem lehet építeni erre a csapatra. Érdekes, hogy Paja előre szólt a Kapos és az Alba meccset megelőzően is, hogy ne menjünk mert bukó lesz-így is lett. És Paja statjai a két meccsen? Hmmm…10pont és nulla pont. No comment. Szerintem neki is ez volt az első Dzunicshoz hasonlóan, amikor nem dobott semmit. Elég érdekes. Feltartott kezekkel állunk ki az erősebbekkel szemben, vagy másról van szó? …

Jóformán a meccsről mindent leírtatok,centerben volt nagy a difi mint az várható is volt, Bencze Zé pedig úgy látom szedett fel tavaly óta némi izmot, még tovább kell erősödnie, és ha még meg is tart valamit a mozgékonyságából….Tényleg jó lehet…De ezt miért nem tudja megtenni pl Grebenár, aki évek óta ugyanazon a szinten van fizikálisan? Ennyire utálja a kondi termek világát?…:-)

Zula: Valóban csalódás volt a tegnapi játéka, ahogy láttam elkezdett a bírókkal foglalkozni mikor a betörései után nem adták meg a faultokat (amik vagy azok voltak vagy nem, nem tudom-olyan Kálmános betörései voltak, vagyis „beviszemésmuszájbefújniuk”, de én nem szeretem, mikor minden egyes ilyen dzsungelharcos megoldásért faultot várunk, néhányat pedig valóban lefújtak). Ettől függetlenül látszott, hogy felőrölte az idegeit az eredménytelenség, jobb is volt, hogy sokat ült.

Paja: rejtély, nem értem…

Vaisvila: Azt hogy jó játékos most is bizonyította, de továbbra is állítom, hogy a légiósoktól én azt várom, hogy nyerőemberekké lépjenek elő, és szerintem ő erre képtelen. Ha magyar lenne egy szavam se lehetne => HONOSíTANI !!! :-)

Orosz : Neee, nehogy elkezdjétek nekem dícsérni…:-) Valóban ültek a befordulok és oldalról horogszerűen meg így-úgy eldobom mozdulatai, de egy 26-0-s széria után szerintem nem lehet olyan játékos, aki nagybetűt érdemel. Felelősség nélkül meg bárki eldobálgat-akár eredményesen is, nem (csak) ilyenkor kellene jól játszania !

Trepák, Orosz: 3 pont : Ti ezt elhiszitek ? Iszonyat, küldjük már el jövőre ezeket a centereket Orosszal az élen a francba. Különben meg –bár ez csak egy megérzés a részünkről-Orosz morálisan is nagyon visszahúzza a csapatunkat, nézzétek meg mire jutottunk mióta nálunk van. Nagyon gyorsan megválnék Tőle.

Matus: most vagy az van, hogy jól megfogta Zulát, vagy az, hogy Zulának volt rossz napja…

Moseley: most vagy az van, hogy jól megfogta Paját, vagy az, hogy Pajának volt rossz napja…Igen, egy jó légiós ilyen kiegyensúlyozottan teljesít.

Lukjanec: Albamamával ellentétben én nem sok fantáziát látok benne. De az kétségtelenül igaz, hogy nehéz a döntés közte és Hart közt. Talán Hart…

Bencze: ez szép játék volt, nem volt nehéz dolga a kétbalkezes kétballábas lúzereink között

Lapov: hasonló, és lassan kezdem érteni, miért nem szerették tavaly az ellentáborban a dühkitöréseit…

Góbi: vágtátok a két perc alatt befújt három faultot ??? :-)))) Bár nem kétlem, hogy lehet ilyen, na de azémá…:-)

És a csattanó :-) :

Szabó IV, BTOM: :-)

Nos, Szabó kollégánál volt egy-két hajmeresztő ítélet, mikor már majdnem azt hittem, hogy nekünk kedvez akkor tévedett az Alba javára is, zömében (a TV-ben) tisztán látható faultokat nem vett észre, de elenyésző volt, nem múlott a sporikon semmi sem. BTOM kollégától egyet kérdeztem volna, de ezt sporttárs már megtette, úgyhogy én csak grtatulálni tudok ez elvégzett munkához, szerintem rendben volt a szombati Alba-Szolnokon a bíráskodás. Persze ha plussz kettő lett volna… :-))))

OAZIS

Előzmény: Törölt nick (12049)