Mamikátok is leírja meglátásait, hátha érdekel valakit, aztán persze lehet vitatkozni.
Olaj:
Orosz: Profi módon centerezett, tetszett a játéka. Azonban általában akkor villog, amikor a meghatározó játékosoknak nem megy, ergo vereség lesz a vége.
Vaisvila: Szimpatikus és jó játékos. Kicsit duci :-)
Pavlovic: Nem mondtátok, hogy csak védő nélkül tud dobni ;-)
Anzulovic (hej :-): Eddig még nem láttam, felvételről sem, de a híréhez képest csalódtam benne. Kedveskéim ez egy kisfiú! Szaladgált sokat, meg dobott is 9 pontot, de a sapkákból jövő télre is marad neki. Szerintem nem véletlen, hogy hazájában nem kapkodtak érte, nem egy meghatározó játékos.
Trepák+Stewart+Mérész+Szarvas+Rusznák+Cziczás=14 pont, No comment.
Összegezve az eddigi legnagyobb zakó az idei bajnokságban, de szerintem Egerszegen még nagyobbat kaptok. Nem cinikus, hanem tényleg jóindulatú javaslatom, hogy ne várjátok meg a bajnokság végét, hanem a drága játékosoktól, edzőtől minél előbb váljatok meg (persze ahol ezt a szerződés lehetővé teszi), játszassátok a fiatalokat, és gyűjtsétek a pénzt a következő szezonra.(Az Alba is megcsinálta ezt egyszer) Szerintem a kupa megnyerésére az esélyetek 0 %.
Albacomp:
MOSELEY: Csupa nagy betűvel, aki látta, tudja miért. Zsákolóbajnokságot viszont nem nyerne :-))
LAPOV: Nagyon hasznos játék. A legnagyobb játékintelligenciával rendelkező légiós (szerintem).
BENCZE Z.: 35 IBM pont.
Matus G.: Jól védekezett Anzulovicon, és fárasztotta.
Lukjanec: No itt álljunk meg néhány mondat erejéig. Én vitatkoznék rostas-sportárs braderszel, és szerintem itt derül ki, hogy Ők "csak" közvetítik a kosárlabdát, de nem (nagyon) játszák (bocs, de ez van ;-).
Lukjanec egy nagyon képzett, rendkívül laza és jókezű játékos, akit ehhez méltóan kéne kezelni. Nem pedig lecserélése után, a meccs végéig elfelejtkezni Róla - ugye tisztelt Sterbencz úr.
Amikor mentünk több mint hússzal, miért nem hozta vissza? Mikor szokjon bele ebbe a csapatba, ha nem egy ilyen sima derbin?
ENNEK ELLENÉRE: 6 pont 7 IBM 9 perc alatt, míg az Olaj-Albán Hart 0 pont -1 IBM szintén 9 perc alatt.
Tudom, tudom az Szolnokon volt, meg stb., tehát nem korrekt az összehasonlítás, de nekem, mint kosárlabdában megöregedett nagymamának nyugodtan elhihetitek, hogy Lukjanec JÓ JÁTÉKOS, és ha hagyják neki, be is fogja bizonyítani. (Egyébként én Hartot is nagyon bírom, és szintén jónak tartom. Szóval nem könnyű a döntés.)
HALM: Ő szeret az Albában játszani, ez látszott tegnap is. Nyerő ember, meccseket tud eldönteni. Ilyen kézzel, ha nem kosaras, akkor agysebész lett volna :-)))
Góbi: Nem a tegnapi volt a legjobb napja, de én nagyon bírom.
BOROS, THEISZ: kevés pont, DE rendkívül hasznos játék és védekezés.
Mihalics: szerintem indokolatlanul kevés játéklehetőseget kapott (akárcsak Lukjanec).
Sterbencz: az előbb felsorolt hibák ellenére jó edzőnek tartom, és utálom, mikor a nézőtérről "kosárlabdához fingjuk sincs" nímandok beüvöltve kritizálják.
Lényeg a lényeg, ez +18 lett és nem +2.
NiNiKe: Te a tipikusan "albautáló" szolnoki vagy. Az Olaj-Alba után 2 pontos győzelmeteket oldalakon keresztül elemeztétek, magasztaltátok. A rendezés az OK volt, semmi különleges, csak a szokásos - évek óta!!!, írtatok róla talán egy sort.
18 pontos zakó után, mivel nem lehet a bírókba se belekötni (persze nem voltak hibátlanok - ugye BTOM? :-)), kössünk bele a rendezésbe.
Már többektől is elhangzott itt a fórumon, hogy Fehérváron van a legkultúráltabb vendégszektor (én nem tudhatom, nem járok idegenbe :-)), Neked ez se elég jó. A félelmetes :-) B közepünket is áthelyezték, nehogy balhé legyen, Ninike ezt se veszi észre. Szolnokon több százan huhognak, alialióznak stb., Ninike a jövőre már 11 éves lány miatt nem mer majd Fehérvárra jönni.
Tudod - ez egy magyar mentalitás (nem szolnoki), hogy hazánkban vannak olyan emberkék, akinek semmi sem elég jó, semmi sem elég. El is mondják ezt rólunk az itt élő külföldiek számtalan fórumon (én is csak tőlük tudok a jelenségről :-))
Reméljük ezen is segít majd az idő múlása.
lapip: Ha ért Téged valamilyen atrocitás az Alba-Kecskemét meccsen, akkor azt írd le, de ha nem, akkor magyarázd el, hogy miért kéne elkülöníteni két embercsoportot egymástól? Ti verekedést terveztetek? Ha igen, akkor direkt jó, hogy ott van kéznél egy fehérvári, ha nem akkor mi a gond?
Fehérváron az Albacomp meccseken mindig is szívesen látjuk a (kultúrált) vendégszurkolókat, a szimpatikus vendégjátékosokat ált. meg is szoktuk tapsolni. Ha valaki rendet bont azt pedig a rendezők vagy a rendőrök intézik. Ingyen kólát meg perecet azért ne várjál! ;-)))
Azt meg, hogy melyikőnk klubjának (így 1 d-vel) dilettánsabb a vezetősége, mérjük inkább aranyérmekben, OK? Azért nincs harag, ugye? :-)
xGabi: korrekt hozzászólás, kb. én is ennyit írtam volna fordított esetben.
Hajrá OSZTHATATLANTisSZÉTOSZLATÓcomp! :-)))