NiNiKe Creative Commons License 2003.03.02 0 0 12024
Sajnos egyett kell értenem rostással abban, hogy ha Paját és Anzulovicsot levédekezik akkor nem megy nekünk. Én csak azt nem értem, hogy miért kellett eröltetni Paját amikor sz**r. A fiataloknak jobban elnéznénk az ilyen mértékű veresége. Ráadásul amikor Szaszáék voltak fenn szerintem nagyobb volt az akarás is és talán még jobban játszottak mint Paja és Anzulovics. Vasvilláról továbbra is fenntartom, hogy egy nagyon jó játékos, de nem húzó ember (szívesem megnéztem volna, hogy Lapovval egy csapatban mit játszanak).
Egy pár szót a rendezésről.Állítólag azért nem különítették el a vendég szurkolókat, mert ilyen irányú igény nem jelentkezett az Olaj részéről (adtak el jegyeket oda ahol mi ültünk, még szerencse, hogy a vérmesebb Olaj B-közép nem jött el, mert akkor botrány lett volna), de nálunk akkor sem töltik fel a vendég szurkolók szektorát.
A legviccesebb dolog az volt, hogy oda is adtak el jegyet az első sorba, ahova a létrát leláncolták (ennyire kell a bevétel az Albának :)) ). A kulturált szurkolókról csak annyit, hogy egy nő két gyerekével beakart ülni a kevés számú szolnoki közé mert odaszólt a jegye. Hiába magyaréztuk, nem biztos, hogy ez jó ötlet csak erőszakoskodott, majd a meccs végén magából kikelve ordított, hogy megérte nekünk elküldeni őt. Ezzel párhuzamosan a 10 év körüli lánya szépen bemutatott nekünk (szerintem szerencséje, hogy ez velünk történt mi csak nevettünk rajta), ebből a lányból lesz olyan szurkoló mint nálunk néhány elveteműlt b-közepesből, így soha nem lesz normális hangulat.

Hajrá Olaj!