pávián
1999.04.13
|
|
0 0
381
|
Sziasztok!
Először írok a rovatba, úgyhogy elnézést a hibákért. Régóta olvasgatom a különböző topikokat, ezt a filmeset is rendszeresen nézegettem. Nagyon örültem amikor balint2001 (jól írtam?) elkezdte a Tarantino témát, ez igazán aktuális és izgalmas kérdés. A topic eléggé lent volt a béka segge alatt, úgyhogy ezzel lehetőség nyílt arra, hogy egy nem offtopic téma feldobja és színesítse a rovatot. És mi történt? Balint2001 és kovibali ( bocs, hogy egy kalap alá veszlek titeket) szerintem tartalmasan, stílusosan és szinvonalasan megnyitotta a vitát, két közel eggyező, markáns véleményt képviselve. A folytatást illetőleg csatlakozom Ákoshoz ( aki egyébként a legkultúráltabb hozzászólásokat produkálta). Az Ákos által emlegetett trió úgy viselkedett, mint a kisgyerekek, akiknek idegen srácok jöttek a játszóterére, és most ezért kövekkel, meg randa szavakkal dobálják őket a mászóka tetejéről, pedig ők csak focizni szeretnének velük. Lufi, bogyó, ds9 hiába az eddigi százakárhány hozzászólás, publicisztikailag fényévekre vagytok a két vitanyitótól, mind tartalmilag, mind stílusilag. Kár!
Bocs mindenkitől, hogy kicsit offtopic módon hozzászemélyeskedtem a "vitához". De el kellet hogy mondjam, mert egyre többen olvassák.
Good guys, keep on work! |
|