Rendesen elláttál kérdésekkel... Szépen sorban:
A 3-as rendszernél nem szabad a másik felelősségi területére ítélni. Viszont ha elmarad egy falt, az baj. Tehát elsődlegesen a saját területed a feladatod, de ha látod a másik területén történő hibát, és ő nem ítéli meg, Neked meg kell. A kettős sípszóról meg annyit, hogy ma is rengetegszer van, hogy mindkét jv megítéli az egyértelmű dolgot, és mégis anyázzák őket. Szerintem is felesleges reklamálni, mert egyértelműnek tűnik, de hát tudjuk...
A másik kérdésed: szerintem a legtöbbünk ki tudja szűrni ezeket a hangokat. Én igyekszem nem oda figyelni ezekre a hangokra, de néha csak mosolyogni tudok rajtuk. Persze nem egy élmény, hogy 3000 ember anyáz, de jobb, kevésbé figyelsz oda rá, mint ha a BSE csarnokban 20 ember közül 3 tenné ugyanezt. Személy szerint én sokkal jobban szeretek telt ház előtt vezetni, ahová sokan férnek be (pl. Pécs, Sopron, Miskolc, stb.) Direkt női csapatokat mondtam... :-)))
Olyan, hogy kedvenc csapatom nincsen, de vannak olyanok, akiket szeretek, de ez a meccseken nem számít. Nem is csapat, inkább játékosok. Akik jó játékosok, dörzsöltek, de ha éppen kiszúrom, hogy valami rosszat csinált, akkor elismeri. Tehát partner a meccsen.
Hogy mi motívált? Apu is természetesen. Kosaraztam a MAFCban és a Honvédban össz kb. 10 évet, azóta is játszok, de már csak a bp-i bajnokságban. Nem hivatás, mert a hivatásom más (mérnök). Bármennyire is hülyén hangzik, szeretem ezt. Örülök, hogy ha már játékosként nem, jv-ként a pályán tudok lenni, és szeretek egy meccs után lejönni úgy, hogy nem rólam szólt a játék. Mert ez a legfontosabb!!!
Akad még kérdésed?