Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11879
Csokit mindenkinek !!!

Dénes: Ha valaki, én aztán haragudtam rá 2000/01-ben mikor a négy közé mentünk és a mindent eldöntő ötödik meccsen a bekötött kezével is szórta a triplákat (asszem azon a meccsen 1x/9-et dobott, de lehet, hogy rosszul emlékszem :-))), és 83-79-es vezetésünknél is bevert egy triplát, de Szasza aznap nagyon higgadtan értékesítette a büntetőket, és ez nyerőnek bizonyult. Akinek legalább olyan jó a memóriája mint nekem:-), az emlékezhet rá, hogy a nyertes derbi után volt az a vicces nyilatkozata, amelyben Körmend-Szolnok döntőt emlegetett…Persze, én is azt mondom, hogy így lennének a dolgok rendjén, de hát a realitás ugye…Valaki már említette itt a rugóit (asszem valami „sporttárs”???, nem tudom, új topiktag??? :-)))), akkor is kiosztott Elliottra ziccerben egy akkora pakkert, hogy a labda (kis túlzással) a félpályáig szállt-én is tehetségesnek tartom, de megvan a veszélye, hogy nem fog előtérbe kerülni, márpedig szerintem igazán jó játékosként csak akkor értékelhetjük majd, ha stabil kezdőként fog szerepelni (akár a Falcoban, akár az Albában…:))). Nekem is szemet szúrt már, hogy Pankárnál mindenképpen hasznosabb lenne…

Német Isti: messze az egyik valaha volt legtehetségesebb spílernek tartom magyar viszonylatban, mindig imádtam a játékát, viszont egy kicsit úgy érzem, hogy mellékvágányra futott a Benettonnal, nem lepődnék meg ha visszatérne Körmendre idény végéig. Ne feledjük, hogy Dávid Kornél sem szenvedett a sok meccstől az NBA-ban, erre panaszkodott is, majd visszatérve Európába az Euroliga ranglistákon számos kategóriában előkelő helyet követelt magának. Mindemellett igazat kell adni sporttársnak (tudjátok, ennek az új gyerkőcnek itt a topikban:-))), hiszen egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Isti valamikor majd egy szükséges állomásként fogja számontartani az olaszországi kitérőt, ami elengedhetetlen volt ahhoz, hogy európai szinten is meghatározó spílerré váljon…Igen, ezt én is simán el tudom képzelni…

Szombaton nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy közelről szemlélhetem csapatom soron következő vereségét, úgyhogy sporttárs összefuthatunk, az edberg1-re majd nyomom a telcsiszámom, freemail, ugye?

OAZIS