eReSz Creative Commons License 2003.02.26 0 0 5
Attól függ, mit vártok! Bár évek óta városi rangban van Veres, azért ez falu... Mi négy éve költöztünk ide, és nagyon élvezem! Szerintem nagyon hangulatos, szép hely, de...
Amitől én idegrohamot kapok az az, hogy az egyetlen posta hétköznap 8.00-16.00-ig van nyitva. Hétfőn hosszított nyitvatartás talán 17.00-ig, vagy 17.30-ig. Teljesen ügyfélbarát, praktikus, figyelembe véve, hogy az emberek többsége ilyenkor hivatalos munkaidejét tölti. Viszont az is igaz, hogy ha mégis odatévedsz, akkor kb. 5 perc alatt elintézheted a legbonyolultabb dolgot is. Szombaton délig van nyitva, de az gáz.
Ha támogatást, vagy kölcsönt kértek a takarékszövetkezettől, ott nagyon rendesek, segítőkészek.
A Polgármesteri Hivatalban is viszonylag rugalmasak. A Misszió szerintem nagyon jó, színvonalas, kulturált, jól felszerelt.
A tó nem túl tiszta, és mi még nem "strandoltunk" ott, bár minden évben készülünk.Viszont az aug.20-i tüzijáték -a tónál szokott lenni -szerintem jobb, mint a belvárosi. Elég hosszú, bárhonnan jól látható és nincs tumultus.
Mi kiköltöztünk, de Újpestre járnak a gyerekek oviba/iskolába, mivel mi is bent dolgozunk. Az új iskola itt nagyon szép és állítólag jó is, ismerőseink járnak oda. Az ovodai férőhely elég kevés.
Ha valamire kiváncsiak vagytok, szívesen válaszolok, ha tudok.
Gyertek bátran, szerintem tök jó hely Veresegyház, nagyon szretek itt lakni, de csodára ne számítsatok!