andzsin
2003.02.25
|
|
0 0
714
|
Minden fűszálarrébrakáshoz kellenek a szomszédok. Olyan nincs, hogy egy szomszéd nem elérhető. Bár extrém esettel én is találkoztam: a Kőműves utcában van egy telek, három tulaj van: egy itt lakó jóember, egy ausztrál magyar és egy ausztrál-magyar matróz. Namost a matróznak nincs állandó lakhelye. 5 éve megy már a per, hogy megvegye tőlük azt a 18/24-et, amit örököltek, de amatrózt nem tudják elérni, ill. hol igen, hol nem, szóval állati kavarc az egész.
A szomszédnak mindenhez hozzá kell járulnia, egyébként az volt a barom aki ezt kitalálta, mert mi köze a szomszédnak az én engedélyemhez, ha azt az önk, jogszerűen adta ki (értsd: nem építkezem túl, nem takarom a napot..stb.). Lakhatási=használatbavételi engedély. pl. az Ürmös utcai lakópark is ezen csúszott el, hogy úgy vették meg a csóringerek a lakásaikat, hogy nem is volt a lakásokra használatbavételi, mnert az egyik jóindulatú szomszéd nem járult hozzá. tárgyaltak, tárgyaltak, kapott 3 millát és csendben maradt. Azóta kínosan ügyelnek erre minden lakóparknál. Ennyi. |
|