ercsibe Creative Commons License 2003.02.25 0 0 178
Köszi a választ, bevallom arra száímatottam, hogy le leszek ezerrel dorombolva, de örülök, hogy kívülállóként is meg lehet érteni az én oldalamat is.

Ezek nem "akciós" idegenvezetők, az előző kettő a jan 18-i csoprttal jött vissza, helyette van Timi és Eszter. A méregdrága szállókból jövőknek is ők voltak az idegenvezetőik, és a Jordániásoknak is, akik több, mint 200-at fizettek ki fejenként azért, hogy max 1,5 napot tölthessenek Timi anti-idegenvezetése alatt. (idéztem) Engem sem zavarna az, hogy magam ébresztem (ezért vittünk mobilt), meg magam intézem a reggelit, csak akkor nem mondják azt (pláne egyszerre, önmagukat is meghazudtolva) hogy már intézik, elintézték, mi ne intézzük, meg hogy valszeg ehéttől változik- azért nem intézték, meg azt hogy szerintem, talán esetleg, valszeg stb...

Még írok még, mert a szép részek szinte lemaradtak, és nem akarom azt annyival elintézni, hogy szép. Nincs scannerünk, de tervben van, mert akkor felteszek egy csomó képet a netre, de ez még távlati terv, de amint megvalósul (lehet, h egy hónap is) írok.

Erika

Előzmény: satine (177)