Gonda László Creative Commons License 2003.02.24 0 0 135
Nem írtam le elég érthetöen? Nem tudom, hogy mihez vagy szokva, de nekem ez a kérdés furcsa. Nem vagyok politikus! Mit takar az a szó,hogy mérnök?

Ugye nem mindegy, hogy egy frissen végzett Villamos mérnök, vagy egy 30 éve végzett. Nem mindegy, hogy ezene belül gyenge áramú, vagy erösáramú, vagy egyéb, számtalan szakágra bontott mérnök, amelyek pontos megnevezését még az is alig ismeri, aki esetleg a BME-re járt pár éve. Ha egyáltalán még ez a rövidítése.

Miért foglalkozik Mo.-n egy vitába, nézetkülönbségbe belemerült ember a másik személyével annyit? Ez valahogy nem tartozik a témához. Senki nem tudta itt leírni pontosan és érthetöen, hogyan müködik egy ilyen kb. 25-30 adót egyszerü rendelkezésre bocsájtó internetes honlap.

De a személyemet, emberi méltóságomat folyamatosan támadták. Miért? Ez a módi arrafelé? Vagy ezt szívja a mai "emberfia" a VV- és BB- adásokból, olyan Pongó féle figurák csócsálása közben? De tényleg miért?

Arra válaszoljon nekem valaki, hogy mitöl szelektív egy szoftver hiba? Ha már kiderült, hogy valóban nem müködött. Csak és kiárólag az Infó Rádió volt ennek áldozata. Az egyetlen amely közvetített részleteket a TH elötti megemlékezésröl???

Előzmény: amedvebarnadekedvemfekete (132)