Csőcsumi !!!
Szerencsétek van, megint nincs időm írni- (keveset írok de kurva sokat keresek-a főnököm szerint nem, emelni akart, nem hagytam... :-))
Edberg :
Sarkat megpedzette, hogy pénteken lesz a meccs, márpedig akkor igen karcos a dolog. Szóval Pesten vagyok és van rá esély, hogy akkor is lemegyek, de ezt előre még nem tudom. Ha szombat lesz a mérkőzésünk napja, akkor tutifix hogy megyek, és ha éppenséggel laposra akarod veretni magad, persze-persze, tudunk találkozni... :-))) Vagy ez csak olyan szokások udvariassági gesztus a részedről, közben meg...:-)))
Még jó, hogy nem BTOM fújja a frankót az Alba-Olajon, bimbódzó barátságok furcsa fényt vetne a bíráskodás megítélésére a részemről...Hihi....Persze, tudom én, a sportriporternek mindenhol ott kell lennie és mit is-jaaaa- fontoskodnia...:-)))
Na viccet elővéve, tényleg találkozhatnánk, de mindenképpen meg akarom ismerni Albamamát is !!! Ez most hót komoly...Már alkottam Róla egy képet magamban, kiváncsi lennék, hogy milyen indövalóvilág...:-)))
És persze ezren megyünk, rendet teszünk !!
Sporti, még egy kérdés: állítólag készülnek szombatra a Vidisek, ebből mi igaz??? Nem mintha be lennék szarva, de ha esetleg ott lennének, akkor jaaaaj, már érzem is, hogy el fogom rontani a gyomrom majd a pénteki ebéddel ... :-))) Na már csak azért kérdem, hogy a föld-levegő rakétáimat otthon hagyjam vagy milegyenmilegyen ??? :-)))
És végül tippelek érzelem nélkül :
2003. február 26. szerda
Sopron-ASE -21
ZTE-Kaposvár -5
2003. február 28. péntek
Szeged-Körmend +7
2003. március 1. szombat
Kecskemét-ASE -11
Kaposvár-Szombathely +11
Albacomp-Szolnok +13
Debrecen-ZTE +14
Dombóvár-Sopron +15