vazsi
2003.02.24
|
|
0 0
11741
|
Kedves Albamama!
Belferának intézett megindító szavaidat örömmel olvastam, többek között ezért érdemes ezt a topikot látogatni. Az Alba és a Falco eredményei közötti párhuzam vonásakor egy dologra hívnám fel a figyelmedet: egy adathalmazból részhalmazokat kiragadni és azzal magyarázni valamit, mindig veszélyes, bár tudom, hogy nem ez volt a célod és jelen esetben a következtetés valamelyest helytálló. Azt hiszem a politikusok ezt gyakran alkalmazzák (csúsztatgatnak jobbra, balra) és elég gusztustalannak tartom, mert valamelyest a szakmámhoz kapcsolódik (nem a politika). A Janinak meg azé lett nedves a bugyija, mert elég szarul kezdtük az idényt és most kezd összeállni a csapat és gondolom ez okozott neki orgazmusközeli állapotot. További jó szúrkolást és győzzön a jobb! A Falco meg bajnok lesz, ha a Grant felépül és csak nyerünk, csak nyerünk, csak nyerünk... :) (nekem meg bilibe lóg a kezem)
A MAFC esete meg egyenesen nevetséges. Helyet csinálunk egy csapatnak aztán nem vállaljuk a felelősséget. Nekem nem lenne pofám a helyemen maradni... A hatvan milkát én is nevetségesnek tartom, de elmaradt szponzori pénzek miatt azért több lehet mint öt millió, nem? |
Előzmény: albamama (11700)
|
|