Mivel senkinek nincs kedve gépelni, így írok pár sort a Szeged elleni meccsről.
Az első negyedet leszámítva bűn gyenge volt. 32-10-es első negyed után egyik gárda sem akarta komolyan venni a játékot.
Czigler hátmögötti passzát leszámítva nem is nagyon tudok élményszámba menő jelenetről beszámolni a második félidőben. Ebből a meccsből sem egyik, sem másik csapat jelenlegi formájára nem lehet következtetést tenni.
Így inkább a játékosokról írok:
Zalán: Nem erőltette meg magát, de Mulics nagyon eltűnt mellette.
Geri: Igen, igen! Nagyon jó formában van már meccsek óta és külön öröm, hogy alig hibázik a triplavonalon túlról.
Davis: Ismét láthattuk mekkora sportember. Maximálisan küzdött és a nyári műtéte óta ma láttam a pályán először az igazi arcát.
Sitku: Szép csendben dobott 15 pontot úgy, hogy nem szakadt meg. Ennyi...
Czigler: Valamivel jobb volt Ernőnél és volt egy remek középtávoli sorozata.
Smith: Kiváló adottságú, remek küzdőszellemű, jó képességű játékosnak tartom, de ennyire beszarva nem lehet kosárlabdázni, nem lehet pályára lépni. Nem értem miért fél ennyire (ráadásul egy ilyen meccsen), de az biztos ha ezen nem változtat, akkor nem lesz komoly értéke csaptunknak.
Érsek: Abba kellene már hagynia. Sajnos...
Pojbics: Nem egy A-s szintű irányító. Újat mondtam?
Lőrincz: Pár percet játszott mindössze.
Mulics: Zalán mellett alig-alig tudott valamit csinálni és hamar elment az önbizalma.
Kiss: Őt sem igen lehetett észrevenni.
Rawlins: Akkor dobott amikor hagytuk. Ennyi...
Nyilas: Többet vártam tőle is.
Vilcinskas: Nyáron már láttam a Camp-en és azóta nem lepett meg semmi új dologgal. Átlagos, nem túl képzett, nem túl okos, nem túl gyors, de nagyon jó alkatú erős center. Sitku mellett egész jó pozizott, de Czigler sok volt neki.
Deák: Kiégett, vagy csak mázlis éve volt a múltidény?
Molnár: Ő nagy ígérett, de szombaton nem jött össze semmi. Gerit nem igazán tudta becsapni.
Pávlicz: Pár éve még nagy tehetségnek tartotam. Mi lett vele?
Drahos: Nagyon jól játszott.
Kecskés: Tőle is sokkal-sokkal többet várok. Nem ártana vagy 15 kilót rátenni, mert csak az nem tolja ki a deszka alól, aki nem akarja.
Nagyjából ennyi!
Megvan a 2 pont, nem igazán hajtottunk, de talán nem is olyan nagy baj, hisz szerdán Sopronban lesz jelenésünk. Ha minden igaz megyek.
Üdv.
Feribá04