Törölt nick Creative Commons License 2003.02.23 0 0 61
kbs !
próbálj meg visszatalálni a topic témájához.
A multikról, a hirdetőkről szól a cikk, erről beszéltem én 26-osban és arra reagáltál te a 38-asban (Kovács Béla Sándor válasz erre | adatok | e-mail 2003-02-23 07:48:59 (38)
Most akkor még azt magyarázd meg, miért hirdetnek az MSZP házilapjánál? (Gy.k.: Népszava) ) úgyhogy amikor rákérdezek, ne azt magyarázd, hogy te mit értettél rajta, hanem támaszd alá a kérdésedbe foglalt állításodat !

Ami egyébként az állami hirdetőket illeti (BTW a ballib média ugye nem ebből tartotta el magát az elmúlt 4 évben - és nem is sipákolt) nem ismerem, hogy azok milyen arányban hirdettek a választásokig és a választások után a példaként vett Népszavában - és ahogy látomerről neked sincs túl sok információd. Mindenesetre az, hogy az államnak mostanság a ballib lapok a kedvesebbek semmivel sem tartom etikusabbnak, mint ahogy eddig a Pravdát tartotta el közpénzen az Állam....

Ps. Bár nem vagyok olvasója, egy felhívás miatt éppen volt itthon nálam egy múlt heti Népszava. Megnéztem: eygetlen multi sem hirdetett benne. A Posta sem.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (49)