rOver
1999.04.12
|
|
0 0
20
|
Azert en enm sajnalkoznek a Palik elvesztesen. Palik lehet hogy izgalmasabban kozvetitett de az is biztos hogy sok hulyeseget beszelt es kituno erzeke volt ahhoz hogy a legrosszabbkor szlaljon meg lehetoleg minel lenyegtelenebb informaciot adva es megzavarva David Sandort.
Knezyn csodalkozom jobb riporternek tartottam annal amit forma1 kozvetiteseken muvel foleg a tegnapi versenyen volt gyenge, ausztraliai produkcioja meg elfogadhato volt. Mentsegere legyen mondva hogy az o "szakriportere" meg sem kozeliti David Sandor szintjet.
Palikkal ugyancsak problema volt hogy igaz hogy hangosabban kozvetitette az izgalmas szituaciokat csak neha 2-3 masodperc kesessel.
Amit legkevesbe ertek az az a koncepcio hogy kell egy ripoter aki valojaban kozvetit es kell egy szakerto. Mert szeritem minden hibajuk ellenere szerintem Palik es Knezy nagyon jol dolgoznanak egyutt. A szakriporter az aki lecsondesiti a kozvetitest es ettol neha tenyleg elvezhetetlenne valik meg egy jo verseny is.
Planney-vel pedig csak egyeterteni tudok: John Watson es Ben Edwards a legjobbak koveteljuk oket vissza, hivjuk meg oket az MTV-hez stb. |
|