Yeee!Old-school fascism is on the rise!!!!
1510
...we're rehabbed and we're ready door our 15 minutes of shame...eherehe
Az Animatronic teljes egészében Mansonról szól.
1999-ben jelent meg, még a címe is 1 az 1ben megfelelője az 1998-ban megjelent Mechanical Animalsnak
tényleg?:)
egy koncertbeszámoló a blekkdeathdoommetálosok topikjából:
Ravenblack válasz erre | adatok | e-mail 2000.10.25 12:54 (7579)
Hehe:))
Mi van Rhad, most meg nem teccik a demokrácia?:)
Má' csak azér kérdem, mer szerintem abban a közönség legalább 90%-a egyetértett, hogy a Zérómasszer egy fos. Senki sem értette, hogy kerül ide egy ilyen punk/industrial kultúrmocsok.
Bár, őszintén szólva, mikor Kovenanték kinézetét megláttam, egyből rájöttem, hogy tkp. nem a Zeromancer van eltévedve, hanem én:)) Ebbe az Animansonic 2000-be kurvára nem illett volna a Peccatum meg a Primordial (még "szerencse", hogy nem jöttek:)). Meg természetesen a WF sem. Ők egész jók voltak, csak már egy kicsit unom a zenéjüket.
A Kovenantból most már sikerült végleg kiábrándulnom. Kinézetük ocsmány(egyedüli kivétel Hellhammer), Nagash szövegelései, meg a hülyéskedései pedig kifejezetten uncimpatikusak voltak. Na mindegy, azért a két Nexusos szám nagyon tetszett,(annak ellenére is, hogy a Chariots gitárszólóit úgy kellett odaképzelni, mivel hallani nem nagyon lehetett) meg még a trueblekk gigasláger spészmen is kurva jó volt, de tényleg:)
Hellhammer nem volt kifestve, hanem egy maszkot viselt, olyat, mint az Arcturus képeken. És legalább 10× annyit dobolt, mint amennyit az legutóbbi lemezen hallani lehet(Ő király volt). Ja, a többieken volt valami smink, de ezt a "semmi gyökérmegtagadást" nehogy félreértse valaki.
Hellhammer egyébként A WF alatt áthaladt a közönség között a Zéró dobosával együtt, de csak kevesen ismerték fel.
meg egy hozzászólás innen:
Ravenblack válasz erre | adatok | e-mail 2000.10.27 17:44 (46)
Cia Coca!
Te, ezt a linket azér' nem kéne. Még a végén odajön a plebs.
gyak elmesélte már az Animansonic2000 tour budapesti állomását?
The Kovenant=european Marilyn Manson band.
Raven
na. szal az igazság az, hogy nekem már akkor is nagyon bejött az Animatronic, csak akkor még játszanom kellett a nagy trúblekkert, így fikáznom kellett őket...hehe.
Most meg talán még a Zeromancer is tetszene. merthogy bazira tetszik ez a név. Ja, és ott volt még a veszprémi WITHOUT FACE zenekar is. vhogy ez a név is ideillik, de má szinte hihetetlen is, hogy mennyire...hehe.
tükör.
Like a river flowing around me... Mirror's paradise
Pulling me in it's wake... Mirror's paradise
űrhajós?
And I dreamed I was a spaceman
Burned like a moth in a flame
And our world was so fucking gone
(öregem, ezt a hasonlatot lepkével, gyertyával, meg végtelen űrben bolyongó vándorral így szó szerint olvastam má' máshol is. mármint hogy a lángba repülő lepke a mindenségben feloldódó egyént szimbolizálná)
de csak nem sikerül neki kilépni a körhintából.
I can't get off the caruosel
I can't fall off this world
I can never get out of here
I don't want to just float in fear
A dead astronaut in space
(na igen, ilyesmit álmodtam én is.)
This world is a will to power
The world will end in fire
God is nothing more than Me
stb
homophobic joker