Szia KTa!
Hát, eddig egyik cimemre sem érkezett tőled mail.Nincs valami baj a levelezőrendszereddel?
Ha zavarnál, nem hivtalak vóna. Én és a férjem + a barátnőm és talán (de nem biztos) az ö férje +te a létszám.Úgyhogy 4-en vagy 5-en leszünk.
Voltál az orchidea társaságnál? Én most voltam 18-án, de sajna csak közgyűlés volt, felemelték a tagdijat 5000 Ft-ra.Viszont van ott egy érdi fickó, akinél lehet vásárolni saját nevelésű orchideákat, egészen baráti áron és azok amiket most árult szép-egészséges példányok voltak.Lehet, hogy oda is elnézek majd.
Vettem szabadföldi-sziklakerti orchidea "gumókat", el is ültettem őket, most az előszobában várakoznak. Kiváncsi leszek mi lesz belőlük.
Többieknek: mégsem ússzátok meg a képeimet (virágzó magnóliafa az előszobában, virágzó orchidea, és a Macska). Megkértem egy barátomat, hogy rakja fel őket valami elérhető helyre, úgyhogy nemsokára közzéteszem őket.
Azontúl az előszoba jelenleg úgy néz ki, mint egy tavasztündér kertje. Virágzanak a jácintjaim, a sziklakerti iriszek, a tulipánok és a nárciszok is.Mindez balkonládák tömbkelegében.Azontúl a tescó-ban megdöbbentően életképes rózsatöveket vettem (249 Ft), úgyhogy az előszoba zsúfoltsága bővült 5 jó nagy cserépbe elültetett rózsával is.
Jó lenne ha már melegebb lenne és kitehetném Őket a szabadba.
Jó hétvégét mindenkinek:
babydevil
ui: parkvárosi lány hun vagy?? régóta nem irtál itt semmit.