pontty Creative Commons License 2003.02.21 0 0 11603
Bazsy!

Sikertelenség ide vagy oda, a kecses dobómozdulatból is látszott, hogy csakis te lehetsz Dél-Dunántúl legendásan legjobb tripladobója!:-))))
Szóval érdemes foglalkoznod ezzel a dologgal. Ami a meccs után dobálgató kissrác labdáját illeti, nem feltétlenül arról van szó, hogy erőszakkal kivették a kezéből, hiszen elvenni egy dobás után is lehet lasztit. A különbség csak annyi, hogy labdalopásként vagy lepattanóként kerül be a statisztikába ez a mindenképpen nem túl lovagias cselekedet. Ha belegondolsz, hogy a faterja öt méterre állt onnan, és mindez a szeme előtt történt, teljesen normális, hogy nem fordított hátat, hanem a odament. A pofon tekintettel a körülményekre (tehát arra, hogy tömeges lökdösődés is lehet belőle) talán nem volt szerencsés, de én is el tudom képzelni, hogy egyébként is lett volna "valami". Mindenesetre az "elborult arc" a szektorotok előtt más volt (hogy mit akart ne kérdezd), a kissrác apja csak a labdába rúgóval foglalkozott.
Mindez (DVMSE-Klíma) azonban már a homályba vész, így tippelek én is, hogy bebiztosítsam a versenyben büszkén elfoglalt utolsó helyezésemet.:-))))
Később lehet, hogy más néven is regisztrálom magam, és kizárólag csak az utolsó fordulóra leadom a leglehetetlenebb tippeket, így nem az én nevem zárná a listát. Mindent a sikerért!:-))))

Előzmény: _Bazsy_ (11572)