BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 198
Egy (_1_) adrab idezetet varnek toled amiben en szemelyeskedek _veled_... en mar ideztem toled tobb mint tucat ilyet. Te meg nem ideztel tolem.

Akkor ki is szemelyeskedik? Silan te egy ertelemes iskolazott, felnott komoly ember vagy, hogyan nem tunik fel neked, hogy te fikaztal engem sok sok hozzaszolason keresztul azert mert eltem a szolas es velemenyalkotasi szbadsagommal es hulyesegnek tartok egy cikket es valotlansagnak a benne foglaltakat?

Komolyan, legyszives olvasd el a 183-as hozzaszolast es vond le a kovetkezteteseket. Azokat _te_ irtad _nekem_.

Inteligens embernek tartalak, olvasom es tisztelem mas topicban kifejtett hozzaszolasaidat. Szinte kivetel nelkul ugyanazon a velemnyen is vagyok mint te.

Sem most sem korabban nem volt meg halvany celom sem a szemelyeskedes...Probaltam neked e-mail irni, hogy kulturalt emberekhez meltoan maganban intezzuk el a felreerteseket... De emil cimed nincs. Igy a szemelyem ellen iranyulo hozzaszolasidat csak itt tudom kezelni.

Minden harag nelkul. Neha vidaman neha komolyabban. Probaltam trefaval lezarni a temat, de te smile nelkul visszdurungolsz... ha meg szo nelkul hagynad a topicot, de nem.

Na mindegy... en nyitott vagyok es konszenzusra torekszem. Te?

z

Előzmény: Silan (197)