_Bazsy_
2003.02.20
|
|
0 0
11572
|
Szasztok!
A dombóvári meccsről:
Nagyon rosszul dobtunk és ha kikapunk akkor igazából nem lett volna a látottak után meglepetés a vereség.HA belegondolok,hogy mi lett volna akkor ha a Simi nem dobja be a félpályást a 3.negyed végén...Szerencsénk is volt de azért szinte végig nekünk állt a meccs-igaz a második félidőben már végig szorosan tapadt ránk a Vasút-néha néha ők is vezettek.Bane sajnos rossz napot fogott ki és még tiszta dobóhelyzetből sem sikerült neki betalálni a 6,25-ről.Simon és De Gray volt a nyerő páros tegnap este,Spivey majdnem nyerő lett de Panta megint hibázott a végén.Őszintén Faidt jv. talán többször tévedett a Dombóvár kárára de inkább majd visszanézem és úgy állítok frankót a mecsről.Volt olyan eset is,hogy a támadással ellenkező irányba rohant mire észrevette,hogy már nem arra megy a támadás! :o)
A félidőben sajnos nem tudtam megmutatni,hogy miért is vagyok Dél-Dunántúl legjobb tripladobója-a félideji dobóversenyben csúnyán alulmaradtam a 10éves Ultra Fanatic vezérével szemben (ő nem 10 éves)de mentségemre szolgáljon az idegenbeli fellépés és a meccs előtt elfogyasztott majdegyüveg dobásaimrarosszhatássallévő pezsgő. :o)))
Ultra1 Toma utólag is köszi a lehetőséget!
Meccs után természetesen ünnepeltük a csapatunkat és a "gyertek idét" állítólag néhány dombóvári emberke félreértette(?) és a csapatunk helyett ők jöttek ill.rohantak hozzánk nemünnepelni.
Én csak arra lettem figyelmes a nagy "mivan-mivan" közben,hogy egy elborult dombóvári ember ordít a kb.200 kaposvárinak.Közben még a Kormos Lacit is figyeltem amint próbálja sikertelenül visszaszorítani az U.F. tagjait.Ezután nagy tömeg a pályán-ugrálnak be a kaposváriak a pályára és megy a fájting.Ezután meg csak hangos felszólításokat hallok ttamástól,hogy "Bazsy itt maradsz...! ...szerencsére(?)lefogták a kiskakast. :o)
Nem igaz,hogy nem lehet 20embert megfékezni a biztonságiaknak.Azt sem értem,hogy az U.F. állóhelye előtt miért nincs korlát!
Pontty véleményét olvastam és arra emlékszem,hogy 3 kissrác dobált meccs után és a repülő labdát (egyébként jó irányba nemt de célttévesztett) is láttam de azt nem,hogy elvették a labdát a skacoktól.Gondolom akkor az az elborult arc a fater lehetett... de ezért ordítani egy egész szektornak...
Bunyó lett volna annélkül is ebben biztos vagyok.
Azt meg most is vallom,hogy a cinkelés hozzátartozik a meccshez.Hadd ünnepeljen mindenki egy kis "mivan-mivan"-nal vagy "Jajj szegény... akárkivel".
Szóval győztünk és ez a lényeg.Nézegetve a tabellát az volt az első gondolatom,hogy az utolsó fordulóban jön még ide az Albacomp!Most hátrányban vagyunk de előnyben is egyben.
Szombaton Szolnok.Két hónapja még fix 2-esnek vettem de most ember legyen a talán aki megmondja,hogy ki győz.Ill. a szolnoki topicosok már állítólag tudják a végét!Én is sejtek valamit csak nem azt amit Ők!
Gabci szerint Klíma agyalás lesz! :o) Még nem tudom,hogy odaérünk-e valahogy,napról napra változik a helyzet most épp nem megyünk de tegnap még mentünk! :o)
Minden jót!
Solo Klíma! |
|