albamama Creative Commons License 2003.02.20 0 0 11560
Szurkoló-divatszurkoló-néző-meccslátogató-stb.
Sohasem értettem ezeket a jelzőket, ill. sosem tudtam hova tartozom.
Kedvenc sportágam a kosárlabda, játszom is, nézem is. Inkább játszom, mint nézem. Tehát ha van a TV-ben pl. egy (mondjuk) Körmend-ZTE rangadó ugyanakkor, amikor mi játszunk vmi örömkosárlabdát, akkor én az utóbbit választom (persze a videot azért beizzítom ;-). Természetesen egy hazai Alba meccset kevés dolog, ami miatt kihagynék.
Szerintem a csúcs az NBA, mégsincs Sport 1-em, mert fontosabb dolgokra kell a pénz (családom van, gyerekeim).
Albacomp: Hazaikon ott vagyok, idegenbe nem megyek (pénz, idő, család-gyerekek stb.) a városi tv-n megnézem. Ha jó a csapat, nyer, jól játszik, örülök, ha az ellenkezője van, akkor nem örülök, de tragédiának sem fogom fel. Ugyanis ez (csak) egy JÁTÉK, SPORT, nem háború, nem élet-halál, nem lesz kevesebb tőle a fizum, nem leszek beteg tőle stb. Nem gyűlölöm az ellenfél játékosait, edzőjét, szurkolóit, sőt még a bírókat sem, de ugyanezt elvárom az ellen szurkereitől is. Nem nagyon jönnek be a saját csapatot magasztaló, dicsőitő, az ellenfelet megalázni próbáló rigmusok (mi vagyunk a legnagyobbak, legmagyarabbak, legnagyobb szívűek stb., míg ti össze vagytok vásárolva, csak a pénzért játszotok, divatok vagytok stb.) Ami kifejezetten irritál? Ilyen is van, pl.: a rasszizmus, a huhogás, a cigányozás, a buzizás, a szolnokiak kecskeméti Albaellenszurkolása, a bíróverés, a verekedés, a saját csapat ill. edző fikázása stb. Ezeket ne is próbálja senki megmagyarázni, úgysem fogadom el.
Nem hiszek összeesküvés elméletekben, szövecccség csapatában stb., ezek általában utólagosan felborulnak.
A kosárlabda a legszebb sport, de ha kikap vkinek a csapata (akár 40-nel is), attól még nem áll meg az élet. Az elmúlt évadokban gyengélkedett az Alba, na bumm. Tudom itt Fehérváron könnyebb: van jégkorong, kézilabda, foci, női-férfi kosárcsapatok az Alba mellet. Ha belegondoltok minden csapat nyerni akar, mindegyik bajnok, kupagyőztes akar lenni, de csak 1 fog. Tavaly a Körmend döntőt játszott, előtte sokszor bajnok lett, és általában a legjobbak között volt. A nagy számok törvényei alapján előbb-utóbb eljön az az idő, amikor másoknak megy jobban.
Belfera! Ez az év úgy néz ki a Körmend hullámvölgyét hozta. Ez van, fogadd el! Járj ki továbbra is meccsekre, buzdítsd a csapatod, szeresd továbbra is a KOSÁRLABDÁT, és nem utoljára, csináld tovább a kis szavazóversenyedet (főleg, hogy kezdek feljönni :-)!
Tehát hajrá KOSÁRLABDA!
Persze azért hajrá MamiComp!

ui.: hát ilyen jó ember vagyok én :-)))