Hm.
Nekem időm nem jutott sosem arra, hogy foglalkozzak azzal, hogy éppen fáj. kismilló feladat ért utól közben, és még csak menekülnöm sem kellett semmi elől, mert egyszerűen csoportosítani kellett az energiáimat, és holmi szerelmi bánatok maradtak a végére. Persze, később rádöbbentem, hogy minden mindennel összefügg, de ennek gyakorlati tapasztalatit már részletekben előadtam abban a gusztustalan stílusomban, amiről állítólag szaglik, hogy könyvből van. Pedig nem. De ez nem számít.
Nem nagyon mondtam eddig semmi olyasmit, amit nem a saját bőrömön tapasztaltam volna meg, így tudom, hogy mit szabad tenni az érzésekkel, és mit nem. Azt is tudom, hogy az időzítés olykor szükségszerű, máskor kényszer, és ha ez nincs meg, az ember élte egészen egyszerűen elkalapálódik, hogy finom legyek, és nőies.
Az, hogy a magam részséről elve nagy frkvencián rezgek, hatalmas amplitúdókkal, egyéni kérdés. Az, hogy ennek vonzatai micsodák, az is. Viszont a rezgést létrehozó jelenségek mindenkinél ugyanarról szólnak. Én ezekről igyekszem beszélni, kihagyva a magam dallamait a sorból.
myo