Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.20 0 0 11513
Szevasztok !

Gratulálok a győztes csapatoknak!

Ez a forduló is bebizonyította, hogy nem lehet biztosra menni sehol sem, rengeteg múlik a sorsoláson és a szerencsén, hogy ki mikor hova megy...

Hogy lehet az, hogy :

A Debrecen, aki bombameglepetéseket is szolgáltatott idén Kaposváron 30, otthon az Albától 20-szal szív? Ez Bukvával sem történt volna másképp szerintem. Gratulálok mindenesetre az Albacompnak, ha most kezdenek kimászni a gödörből akkor nagyon rosszul fogunk járni Március elsején. Sporttárs még említette valamikor nagyon régen (kb másfél éve), mikor Williamséket elkísérte Debrecenbe, és 81-79 verték a kakák az Albát, szóval azt a meccset Kékesi vezette, és sporti nyíltan vállalta véleményét, miszerint az ex-szolnoki szakosztályvezető elcsalta a meccset a Kakának…Nos, sporti, most leszek olyan kegyes én nem kérdezem meg, hogy mit gondolsz a tegnapiról… :-))) Egyébként itt is látszik a már általam is majdnem elfogadott “kényszerképzeted” :-), miszerint nem csalnak a jv-ők, csak tévednek, sokat, de nem keveset…Persze ettől még nincs ez így rendjén. Ezzel a győzelemmel számomra azt bizonyította a Comp, hogy ők a bajnokság első számú várományosai, esetleg ha nagyon bejönne ez a kaposvári legény, akkor talán még változtatok ezen…Moseley és Stone között gondolkodott Sterbenz ??? Hmmmm, a fehérvárinak már hosszú sorozata van azon meccsekből, amikor jóval 20 felett produkált, előre oda lehet ítélni szinte minden meccsén a 25/9-et. Nagyon jó játékos, és én is Hartot hagynám mellette. Stone meg…

A mi Pajánk egyszerűen iszonyat, 8 tripla 11 kísérletből, remek teljesítmény, csak le ne sérüljön a sztár!!! AJDE Paja !!!

Saabee !!! Harsányi kettészakad, és az egyik fele Körmenden lesz, a másik meg Szolnokon??? :-)

Nagyon sajnálom a Körmendet és a Kecsót, remélem ez csak átmeneti rosszullét ill. a sérülés em súlyos. Mi van Toromannal???

Zula megint nyomott 7 asszisztot, de ezúttal 3 negyedet sem játszott végig…

DVMSE-Kaposvárról érdeklődéssel olvasnám a beszámolókat (nemcsak a meccsről), persze csak azután, hogy ultráék lejegelték a monoklikat !!! :-)))

Cső, még biztos jövök

OAZIS

Előzmény: saabee (11500)