nyomdász Creative Commons License 2003.02.19 0 0 1292
Jó estét mindenkinek!

KÜLÖNVONAT LOVASBERÉNYBE!!!

Valamikor néhány hete írtam ide, hogy május 17-ére ne csináljatok programot. Azon a napon avatjuk a Lovasberénytől délkeletre lévő hegyoldal, ill. a Lovasberény és Pátka közötti szakasz új turistaútjait (Turista Magazin és a Fejér Megyei Természetbarát Szövetség). Ez mindig katonai terület volt (pl. „Cinege-villa”), tehát zárt rész, őrizték is rendesen. A honvédség most engedélyezett turistaút kialakítást. Áprilisban festik fel a Fejér megyeiek.
Ami titeket érint...
Május 17-én különvonat fog közlekedni Székesfehérvár és Lovasberény között. Jelenleg egy szerelvény, de nem kizárt, hogy kétszer fog fordulni.
Pátka és Lovasberény közönsége mindkét faluban falunapot fog tartani. A helyiek is ki fogják próbálni a lehetőséget, mert valszeg ez lesz az utolsó lehetőség, hogy ott személyvonaton utazzanak.
Hogy hány órakor indul reggel, még nem tudom. Igyekszünk úgy intézni, hogy Pest és a Balaton felől is jól (kevés várakozással, de fotózási lehetőséggel) elérhető legyen.
További részletek jövő héten a Turista Magazin honlapján (www.turistamagazin.hu) lesznek megtalálhatók.
-nyomdász-