Szia, teljesen igazad van, felhúztam magam... Van ilyen. tőlem mindig mindenütt a maximális dolgokat várják el, igyekszem is...
Jó, igazatok van, talán túlzás volt.
De annyira rosszul sült el.
és talán egy bocs, nincs időnk, bocs, gyertek inkább be személyesen stb. jobb lett volna.
Nem csak a valentin-nap lett elszúrva, hanem időt veszítettünk azáltal, hogy mi megbiztunk egy irodában, aki jónak és megbizhatónak vallja magát.
Elvesztegettünk napokat, sőt hetet, mert mi úgy gondoltuk, hogy mi nem csapjuk be őket, nem szervezünk nekik keresztbe...
Nekem még meg kell szoknom ezt az újfajta stílust, hogy nem egy irodába vetem bele a bizalmamat, hanem egyszerre megdolgoztatok 5-6 irodát, s amelyik bejön, azzal utazom...
Mi még elmaradtunk annál, hogy egy, legjobbnak tartott és ítélt irodához fordultunk, és csalódtunk.
persze, igazatok van, bukhattunk is volna sok-sok pénzt, örülök, hogy nem így történt.
Az életünk az utazás, mégha az apeh is ránk száll, semmi más nem fontos, nekünk csak ez van.
A tanulság, legközelebb másfelé kopogtatunk.
Én a saját munkaterültemen számtalanszor kérek nap mint nap elnézést olyasmi miatt, amiről nem én tehetek.
Talán egy kis odafigyelés - bocs, nem érünk rá, elfelejtettük stb - nem ártott volna.
Köszi a nyugtató szavakat, köszi, sajnos nem jött össze az eltervezett utazás...