Bagandre Creative Commons License 2003.02.19 0 0 1
Részben egyetértek Satine mondataival, de...szinte naponta szembesül az ember azzal, hogy pénzt akarsz úgymond költeni valahol és rád se bagóznak, mert olyan mindegy nekik, hogy itt veszel nadrágot, CD-t vagy bármi mást vagy épp a másik helyen...igen, igen, itt természetesen több pénzről van szó, nem 5-10 ezerről, de a lényeg lényeg: ez is szolgáltatás, amit valakik jól csinálnak, valakik rosszul, de legalább TE döntheted el, hogy kit választasz,mert van választási lehetőséged...
Én nagyon kritikus szoktam lenni és ugyanígy felháborodok, hogy na mi van, nem kell a pénzem és teszel rá, hogy én itt vagyok, hozzád jöttem és nem máshoz mentem??? De a felháborodás sohasem segített, max. jól kidühöngten magam...:-))
Én például pont ma jártam úgy, hogy kaptam egy levelet az utazási irodától, hogy még be kell fizetnem asszem 135 EUR-t, mert rosszul számolták ki a végösszeget és amit tegnap befizettem, az nem elég (volt elég sok kavar, kedvezmény, módosítás, stb. előtte). Bosszankodhattam volna, hogy miért nem tudták először helyesen kiszámolni, miért utólag módosítani, de hát ez van, majd megyek, aztán pótlom, ilyen előfordul, legalább most vették észre és nem indulás előtt...ilyenek előfordulnak...
De ezért nem kell feketelistára tenni egy irodát sem, mert akkor az összes oda kerülhetne, mert nincs olya iroda, amelyik tökéletes lenne - mindenkinek!!!
Szerintem le is zárhatjuk ezt a topicot...