"amikor megcáfoltam a légből kapott állításaidat,"
vagy az allitasaimat nem olvastad el alaposanb vagy nem cafoltad meg.
"Te rögtön azzal kezdted, hogy az egész cikk blöff, valótlanság, hazugság, nem is létezik ez a petíció, a cikkben megnevezett személy is csak kitaláció."
Birjad mar elolvasni mit irtam...de komolyan. Olyan dolgokat tulajodnitasz nekem amik nem igazak.
"a cikkben megnevezett személy valós, valóban az UCSD-n dolgozik és valóban aláírta a petíciót."
Azt, hogy alairta azt honnan szeded??? Az adott oldalon nem szerepel a neve, kizarolag a forumon van egy beiras az urtol... akinek a neve ugyan stimmel, a szervezetben betoltott szerepe azonban hazugsag ugyanis az ur oneletrajzaban nem szerepel ilyen pozicio/funkcio.
" A cikk tehát korrekt, hűen tükrözi a történet lényegét. "
tolem hiheted igy is :) nekem nyolc, ennek ellenere az altalam pontokba szedett allitasok igazsagtalrtalma nem valtozik.. javaslom olvasd ujra el oket... alaposan.
"ez teljesen értelmetlen, kicsinyes, rosszindulatú dolog"
Hogyan veszed magadhoz a batorsagot, hogy ismeretlenul, arctalanul rosszindulatot tulajodnits nekem??? Ki vagy te???
"csakis azért csináltad hogy csakazértis neked legyen igazad, holott nincs. "
Azt hogy en mit miert csinalok az az en dolgom... ez a "holott nincs" meg utos erv volt Silan :)
"miután feketén-fehéren kimutattam a tévedéseidet."
parancsolsz??? Na mindegy... mindjart nyomok egy kis emlekezetfrissitest onnek kedves Silan...
z