"Szerintem téged gumiszobába kéne zárni."
Minden rendben? Kezdek aggodni erted... laziccsa man, fujd ki a levegot, ulj le egy fotelba, bonts ki egy uveg sort, olvass egy szep verset, rakj fel egy lemezt....nyugi van. Ez csak az index forum...
"Hol a bizonyíték, hogy NEM az?"
Az allitonak kell bizonyitani es nem a tagadonak... Hol a bizonyitek, hogy az. Milyen informacio alapjan irja a zoldpont.hu, hogy az?
"Honnan tudod, mennyi volt 2001-ben, 2002-ben, mennyi 2003-ban? Sehonnan."
miutan a hivatkozasi linkek nem irtak, igy kivancsi vagyok, hogy a zoldpont.hu honannan tudta... de ha tudta is, akkor miert nem kozolte a forrast.. te szokatl olyan hevesen forrast kerni... most enkerek forrast.
"Azt állítottad, Hansen neve sehol sem szerepel az oldalakon"
azt allitottam hogy a homepedzsen nem talalhato.. ott nem is.. a forumon van egyedul egy irasa...mint kulso hozzaszolo. A szervezet homepagejen nem szerepel a neve es Hansen ur profiljaban (pedig elegge reszletes es kiter az ilyen jellegu poziciokra) nem is szerepel ez a szervezet.
"Azt állítottad, nem derül ki sehonnan, hogy Hansen részt vesz a szervezetben... megmutattam, hogy kiderül. "
Ez nem igaz...
te reszt veszel az Index munkalyaban, tan az iNdex szovivoje vagy....pusztan azert mert a forumjaiba irogatsz?
"Azt állítottad, az ucsd weboldalain nincs szó a témáról... megmutattam, hogy szó van."
Laza csusztatas... egyetlen elutasitott peticio emlites erejeig... hmmm
" A petíciót nem a nyilvánosságnak szánják, hanem az egyetemnek."
Akkor meg minek hozzak nyilvanossagra es minek csinlanak belo PR tevekenyseget?
"Az egyetem megkapta az összes nevet."
Ugyanarrol a zoldpont.hu-s cikkrol beszelunk???
Olvasd mar el legalabb az elejet, legy oly kedves.
"hol a bizonyíték?"
tekercs visszacsevel... play ujra... nem fogom a kedvedert minden hozzaszolasomat feltucatszor beirni.
z