single girl
2003.02.18
|
|
0 0
242
|
itt vagyok. kb. 1 oraja jott haza a fele tarsasag. elso ket es fel sor magyarok, tombosodve es elszortan izlesesen. erkezes lihegve es kesve ( ugye az osztrak haverok ), szerencse, hogy meg a lyanyok nyomtak. a regi ismerosok azonnal az oltozo fele vettek az iranyt, de merev elutasitasban reszesitette oket a hatalmas szoke szervezo jomunkasasszony, aztan megenyhulve kert egy nevjegyet. ilyenje csak eripeternek volt. david uzent: koncert utan. bent diszkret nyomulas elore. elem beallt egy nagymonolog, aki aztan hala istennek egyet lepett balra, igy mindjart jobb lett a terlatasom. a kancert elejen benyomult egy szekuritty, mert kiszurta, hogy eripeternel minidiszk van. igy aztan elo sem mertuk venni a fenymasinat, kesobb pedig de. akik hatul alltak, remekul lattak hallottak mindent, a fenyeket dicsertek, en azt hittem tobbszor megvakulok ott elol. de hat en ezt tudtam elore es megis... egyebkent is nem baj a vakulas, lattunk mi mar eleget az eletben. igen, a koncert nagyon jo volt. mit bantam en, hogy az elso harom szamban szar volt a hangositas, amikor karnyujtasnyira lecsekkolhattam david osszes nyaki eret es heber tetkojat. folyt. kov. megyek enni. |
Előzmény: deke (240)
|
|