BZoltan Creative Commons License 2003.02.18 0 0 127
Te tenyszeruen cafolsz.. en meg lokom a hulye rizsat. :)

Ohh mekkora szakadek is kozted a bolcs es mindig okos mester es koztem az ostoba mindig hulye fityfiritty kozott :)

Hehe :)

En azt allitottam, hogy az emlitett ur a cikkben foglaltakkal ellentetben nem tolt be szovivoi funciot funciot az emlitett szervezetben.
Ennek a tenszeru cafolatat nem tartalmazta link... pusztan egy cikket ami nem utal a szervezetben betoltott szerepere.

En hulye rizsabol irtam, hogy a cikkben irt koltsege egy kutyanak meg az eredeti angol nyelvu cikkben irtakeval sem egyezett nemhogy a valosaggal.

Te tenyszeruen vagdalokazsnak hivtad a hozzaszolasaimat en pedig elvakultan pontokba szedve a neten utannanezve es leelenorizve a hivatkozasokat loktem a rizsat.

Eddig igy "tarsalogtal" velem:

"Teljesen elvakult vagy"
"lököd a hülye rizsát."
"Megbolondultál?"
"az a baromság, amit te írsz."
"Ez így túró, csak esztelen vagdalkozás."
"mit hőzöngsz már megint."

Ezek mindegyike kimeriti a szemelyeskedest? Miert csinalod ezt? Mi ertelme van szemely szerint sertegetni valakit aki rolad semmi rosszat nem allitot? Mi ertelme van engem minositeni es sertegetni? Teged en meg virtualisan sem bantottalak. Ha tenyleg olyan okos es muvelt vagy mint aminek mutatod magad, akkor mi szukseg van, hogy emberileg sertegess valakit? Nem is ismersz, azt sem tudod ki vagyok...Milyen alapon irsz rolam ilyeneket?

z

Előzmény: Silan (126)