Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.18 0 0 11415
Tegnap elmulasztottam,ma pótolom:
A legenda születésnapja

Minden kosárlabdát szerető topiktag nevében Kéri Mária puszival kíván sok boldog szülinapot.

A szintén magyar származású Kárter Vince is átadja az MNK topik olvasóinak és tagjainak jókivánságait:-Michael,Téged Magyarországon is nagyon szeretnek és tisztelnek!
-Köszi haver,Belfera üdvözletét amúgy is olvastam,bár az ottani nagykövetem(Peter Török) szerint még ráférne egy-két nyelvi kurzus...Azért köszi,magyarok!Királyok vagytok!

Kevin Garnett:-Te,Öreg én már eldöntöttem.Mivel visszavonulsz,én is elhúzom a csíkot.Most kaptam egy kedvező ajánlatot Paksról.Valahol Magyarországon van...néha eljöhetnél meglátogatni.Van oroszlán,meg fapapucs,meg mindeféle okosság.De ha gondolod,beprotezsállak az elnöki székbe is...
-MJ: Köszi KG.Még elgondolkozom az ajánlaton,ha a Wizards nem jut be a plya-offba,akkor megyek Paksra.Úgyis van ott egy ismerősöm,aki egyszer még ifjonc koromban irgalmatlanul lesapkázott...Valami Morgen Frici.Na csá!

Na szóval ennyi tiszteletlenség után tényleg BOLDOG SZÜLETÉSNAPO KÍVÁNUNK A VILÁG LEGJOBB KOSÁRLABDÁZÓJÁNAK!
HAPPY BIRTHDAY MJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!