lufi Creative Commons License 1999.04.12 0 0 371
bogyó!
Kovibali talán nem gondolta komolyan azt a szadomazos ökörséget, mint forgatókönyv-tervet, csak indulatosan eltúlozta QT ellenes mondanivalóját. Jó, hogy ő is pocskondiázik, ez az ő kissé faragatlan stílusa, de a te "jöttment, iszonyatos giccs (???) fos" szavaid sem túl barátkozó hangneműek. Muszáj ezt?
(bogyó! A "muszály" az muszáj, állitólag ez közte van annak a pár szónak, amit elvileg ciki rosszul helyesen írni itt a fórumban, noha amúgy nincsenek komoly helyesírási elvárások szerencsénkre.)
Az Alkonyattól pirkadatig meg számomra is egy nehezen emészthető zagyvaság volt eddig, elgondolkoztat, hogy stílusbravúrnak minősíted.(ettől még persze lehet hogy az, de én nem értem, miért.)
"nem érdemes... megfogalmazható mondanivalót keresni" + "Az nem művészet" Ez azért elég misztikus megközelítés. Tőlem ez is távol áll. Félek, hogy elsajátításával elkényelmesedik az agy, és mindenevővé válik. (A mindenben ott lehet a szar is)
Irod:"nem hiszem, hogy bűn lenne utat keresni benne" Itt nem világos számomra, hogy mire gondolsz.A félreértések elkerülése végett fejtsd ki "lécci". Még a végén Kovibaliék malmára hajtod talán a vizet?

Kovibali ugyanis külön emilben lesajnált engem, amiért nem fejti ki, hogy milyen tudományos munkák bizonyítják és taglalják, hogy a pl. a filmek és reklámok mindenkire egyformán hatnak (???)...stb.
Kovibali, mivel a tőled már itt megszokott lekezelő hangnemben további önművelésre szólítottál fel engem, kérlek, nyiss topicot erről, ha kedved van. Önzőség lenne, ha bőlcsességedből darabkákat nem osztanál szét néha az okos szóra éhes balgáknak, nemde? És nekem se kéne akkor külön emilezgetned. Ezúton csak annyit kérek, hagy döntsem el én, hogy mivel töltöm az időmet, és mikor jövök ki hozzászólásommal a fórumra.
Mindenkitől bocs az offtopicért.

Előzmény: bogyó (370)