BZoltan Creative Commons License 2003.02.18 0 0 125
Silan, feltetelezem, hogy voltal egyetemista... tudod te, hogy egy egyetemi/kari/HOK tanacsra hetente hany mazsa kerveny, peticio, reklamacio erkezik? :)

"Megbolondultál? Mi az, hogy "hitelesített" orvos? "
Aze utalok veled vitatkozni, mert ocsmany modon szemleysekdsz...

egy peticionak akkor van sulya, ha sok es nevesitett ember irja ala. Egyebkent csak egy lufi.

"Na itt az a baromság, amit te írsz. "

Sem en sem te nem tudod a san diegoi egyetem tantervet es okatasi metodikajat...igy amit en irok az nem baromsag. Egyebkent en nem teged barmozlak le hanem a cikket...kerkel hagyd abba felesleges szemelyeskedest.. nem attol lesz igazad.

Amugy szreetnem meghallgatni erveidet amik arrol sozlnak, hogy a kutyak oltasa, vagasa, varrasa es megfigyelese olyan tevekenyseg ami soran az orvostanhallgato _felejt_ es _ugyetlenebb_ lesz :)
ha erted, hogy miert mondom, hogy ez trivialis baromsag.

"Szvsz a 450 meg az 576 nincs túl messze egymástól, biztos ez a beszerzési költség. "

egyetmi okattasi tevekenyseget kritizlani a koltsegessege miatt ugy szerencses, ha pontos adatokkal rendelkezunk :) ellenkezo esetben a kerdes landol akukaban.. ahogy landolt is :)

"Talán nézd meg a "

megneztem.. egyik helyen sem szerepel semmilyen pozicioja az adott szerveztnel.. irt cikket, jofejsegbol, penzert, vagy csak ugy. De nem szovivoje a tarsasagnak.

"Ez így túró, csak esztelen vagdalkozás."

hmmm, akkor olvasd el megegyszer amiket irtam, a cikket es jojj ra, hogy milyen ellentmondasokra, pontatlansagokra, hianyossagokra mutattam ra. Ha nem erted, akkor olvasd el megyeszer.. ja es nemtudom, hogy miert szemleyeskedsz.. tenyelg abbahagyhatnad. nem vagyunkellensegek, ez nem apolitikai forum, lehet normalisan a vitapartnert nem sertegetve kommunikalni.
A velt vagy valos igazad nem jogosit fel arra, hogy szemleyek ellen agresziv legyel...Jozansagodat elore is koszonom,

z

Előzmény: Silan (124)