A-tol Z-ig :) kedves Silan...
kezdjem?
1.
"Több tucat orvos szeretné, ha a san diego-i orvosi egyetem (University of California, San Diego School of Medicine - UCSD) első éves orvostanhallgatói nem használnának többet élő kutyákat tanulmányaik során."
Az UCSD SOM honlapjan meg csak nyomat sem talaltam a cikkben irt dolognak... igy legelabbis megkerdojelezem a tortenet valosagalapjat, de a jelentoseget es a horderejet mindenkeppen
2.
"150 orvos írta alá, azonban nyilvánosan csupán tizenketten vállalták a nevüket, mivel féltik munkahelyüket. "
Hat persze.. amerika az az orszag ahol az allatbarat orvosoknak felteniuk kell a munkahelyuket...150 orvos meg nevvel sem egy nagy szam, de hitelesitett 12 orvos az egyenesen zerus.
3.
"orvosok azt állítják, hogy az egészséges kutyák felhasználása az élettan és a gyógyszertan órákon nem tanít semmi újat a diákoknak"
Baromsag, tanit, nagyon is sokat... az az orvos aki egy kutyanak meg tudja szurni a venejat az human venaval is tud banni. meg meg van ezer dolog, ez a trivialis hulyeseg kategoriaja
4.
" kutyánkénti 576 dolláros költség egyszerűen kidobott pénz. "
latszik, hogy mennyire tudatlan a cikk iroja. Egy kutya ara es kezelesi, tartasi koltsege ennel joval tobb... es leginkabb nem filerre kifelyezheto. Raadasul a www.doctorsagainstdoglabs.com oldal tanulsaga szerint pedig 450 dollar a koltseg... most akkor mennyi is?
5.
Dr. Lawrence Hansen, az egyetem egyik neurológus professzora, (aki egyben a Doctors Against Dog Labs szervezet szóvivője is)
Az uriember semmilyen prifieljaban nem talalhato ezen szervezetben valo tisztsege, es a szervezet Home pagejen sem lelheto semmilyen formaban a neve. De ha igen akkor jolel van dugva :) pedig oa szovivo :)
na eddig ennyi... szoval az elso harom-negy fejezetben nem volt hiteles es leigazolhato informacio, a szmok es a nevek bloffok es nem referalnak.. ezek utan szerinted mi ertelme komolyan venni a cikk tartalmat... de ez uncsi.. a zold pont meg nem hozott le olyanirast ami nem eszeveszett idiotizmus :)
z