Silan,
bar rendes ember vagy.. veled ebben a temaban nem szivesen vitatkozok.. mar joval korabban valtottunk par hozzaszolast, de akkor szamomra csak az derult ki, hogy te a szkiranyu vegzettsegedre hivatkozva allitasz a szakteruletedtol tavol allo dolgokrol is magabiztosan dolgokat amikrol en a gyakorlatban tudom, hogy nem ugy vannak :)
Nekem tortenetesem az edesapam ezen a szakteruleten dolgozik 30 eve.. igy kenytelen vagyok tudni (programozo letemre). Allathazakban es laborokban nottem fel, allatkiserletek mentek le korulottem eveken keresztul... Tobb orvos van a csaladunkban...lehet, hogy szar szakszvakkal de nem hulyeseget pofazok
Esetleg azota utannaneztel a dolgoknak? Ha igen akkor elovehetjuk ujra a temat :) Ha nem akkor tenyeln nezzel korul, hogy milyen allatkiserletek es hogyan futnak, kiknek a megrendelesebol es milyen hatoanyagokkal. Csodalkozni fogsz es velem egyut rohogni az ilyen zoldpontos szokeno kabito demagogian.
Amugy nem hozongok. A cikk egy bloff, kamu, csusztats... ninc sertelme vele foglalkozni.. mint minden cikk az adott oldalon. Demagog, ostoba frocsoges amit olyan emberek muvelnek akiknek semmi kozuk az egesz temahoz, csak nyulambulamoznak, meg cicamicaznak es kutyulimityuliznak.
Silan te ertelmes ember vagy... elhiszem, hogy allatbarat vagy, en is.. de ne vedd a vedelmedbe ezeket a sotet ostulkokat mert a feluletes szemlelo meg osszeteveszt veluk :)
z