U-boat
2003.02.17
|
|
0 0
3968
|
perlasca
1. A jó Magyar ember viszont nem lengeti idegen állam (két lö) zászlaját mikor Magyar embrek haláláról emlékeznek.
2. Hogy mit gondolsz a bekiabálásokról a te véleményed. Valaki halálát kívánni szerintem gyülöletkeltő.
Kezdjük ott Magyar katona nem lőtt senkit tarkón. Max a dezertálókat. A nyilasok nem Magyar katonák voltak. Segítségül. Ha viszont a Magyarországra felesküdött katona tetteinek megitélése a politikai helyzet hatására megváltozik, vagy megváltoztatják attól a parancsot teljesítő halála lehet dicsőséges is.
Mondok is példát. Az izraeli katonát sem Sharon politikája alapján itélik meg. Hiszen ő csak parancsot teljesít. Az már egyéni probléma ha véletlenül mindig 10 év alatti gyerekeket sikerül lelőniük. Attól a katona katona, a politikus politikus. A szélsőség meg szélsőség.
A gyülőletbeszéd nem oldal függő. Amikor a zsidók mondják akkor ők a gyűlöletkeltők. Szerintem a holocaust nem mentesíti a zsidóságot a tiszteséges viselkedése alol.
3. Nálatok. Nálam nem. Főleg ha még a körülményeket is figyelembe vesszük. Ezek az emberek két nagy M-betüt is megérdemelnek. A katonák.
Meg fogsz lepődni. 32 évig nyíltan folyt ilyen és senki nem szólt. Ma is létezik, csak nem hírdetik a megmozdulást.
Akiről te beszélsz az az ÁVH (politikai rendőrség) tisztjei voltak és betolakodó idegen katonák. Amiről én beszélek az a Magyar Királyi Hadsereg. Szerintem ez különböző.
Volt egyszer egy Baron Goldstein aki besétált egy templomba és hátulról lelőtte az ott imátkozókat.
Na most ez az ember nemzeti hős és utca van róla elnevezve.
Furcsa ez a világ.
A Don kanyarban elesettekre megemlékezünk. Budapest védőire nem. Pedig ugyan az a katona volt.
U-boot |
Előzmény: perlasca (3967)
|
|