A fényképezési alapszabályok itt is érvényesek, az említett szinkontraszt hiba, kompozíciós járatlanságból fakad, ez nem eszközhiba. Az LCD panel más kérdés, én a nagy fényerőnél is jól láthatóságot emelném ki. Az hogy megvilágítás nélkül nem használható az LCD. nos ezt nem értem teljesen. hátperszehogy nem látszik, nincs megvilágítás, a lcd kereső legnagyobb előnye, hogy "tükör reflexes" magyarul azt kapod ami látsz. Tehát ha vaku nélkül, alap záridő beállításokkal képeznél, akkor pont ilyen sötét képed lenne. Dehát ez a milliós gépere is igaz, bár az lcd fényerején lehet játszani de csodák nincsennek. (még egy közepes infra keresővel sem látsz 10-15M-m tovább)
Képminősége valóban lehetbe jobb, de mindig hozzá kel tenni, hogy honnan nézve. A kategóriájának abszolult megfelelő, egy 2Mp, vagy egy kompakt géphez viszonyítva egészen kiváló.
Optikai keresőjén vitatkoznék, szvsz gyakorlatilag használhatatlan :((( távolra még csakcsak, de közelre semmiképen sem javaslom. tudom, hogy nem tükörreflexes, de láttam már pontosabbat is. sőt szinte csak azt látam :(