sylon Creative Commons License 2003.02.16 0 0 386
Hejj, de jo, hogy mero veletlensegbol ratalaltam erre a topicra! Fanatikus poszt-rajongo vagyok, de nem gondoltam volna, hogy akadnak meg hozzam hasonlo elvetemultek a kornyeken...
Szoval, udv mindenkinek, es fokent Wreckage-nek! Szemreveteleztem a listadat, igen csinos darab - bar meg kell hagyni, a bovites erdekeben szamtalan nem szigoruan vett posztos cucc is felkerult ra. Ket sulyos - es torol metszett posztos - hianyossagot viszont maris felfedezetem rajta:
Novellak teren egyik abszolut kedvencem George R.R. Martin 'A fereg palotaja' cimu mestermuve. A Valhalla Paholy adta ki a Galaktika utodjanak szant Analogia c. novellagyujtemeny 2. szamaban. Erosen ajanlott.
A masik pedig egy regeny: Eric Van Lustbader 'Alkonyharcos' c. irasa, szinten a VP kiadasaban latott napvilagot, 1993-ban. (A vege kicsit emlekeztet az alant emlitett Szexmisszio c. film vegere, bar ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mivel a filmet vagy 20 evvel ezelott lattam. Ha elobb talalok ide 1-2 hettel, meg elcsipem...)
Sot, most, hogy igy belegondolok, volt meg egy regenysorozat annak idejen, ezuttal egy 'normal' kiado (Maecenas) gondozasaban: Thea Beckman: Pokoli Eden c. regenye, annak elozmenyevel es utozmanyaval. Sajna nekem csak ez a kozepso darab van meg, de tudom, hogy ez csak egy sorozat resze. Szinten tosgyokeres poszt a sztori, valahol az eszaki havas teruleteken maradt mar csak elet a Foldon, a ferfiak es a nok kulon tarsadalmakban elnek, neha atruccangatnak egymashoz, akcio, romantika, stb.

No, remelem, egyik sem szerepel a listaban... Meg csak atfutottam nagyjabol.

Mas: Wreckage, a 346-os bejegyzesben mellekelt hajos foto egyszeruen zsenialis! Nincs meg ilyesmi ott, ahonnan ezt szerezted? Legszivesebben kitennem poszterkent a falra.
Most nezegetem eppen az amerikai szellemvarosok oldalat is, ez is egy igazi kincsesbanya. Lenyugozo nehany varos a fotok alapjan; kar, hogy a kornyeken nincsenek hasonlok... (A kulonfele barlangokba, beomlasztott banyakba, bezart gyarepuletekbe es egyebekbe torteno kirucangatasaink a haverral kicsit mar kezdenek vesziteni a varazsukbol. :o)