jani0625 Creative Commons License 2003.02.16 0 0 11332
sziasztok!
Falco-Szeged 108-93
Az első negyedben kellet szinte csak izgulni a meccs végkimenetele miatt, utána látványos, bravúros játékkal lesimáztuk a meccset igaz, a 4. negyedben elcsesztük az addig 30pontos előnyünk felét.Végre Kálmán Laci magára talált és azt játszotta amit tud!Ehhez nagyon sportszerűen Sutyi is gratulált!Heinle megint káprázatosan játszott, a 2. félidő első 2percében, egymást követő 3 támadásban dobott mind3szor 2+1-eset, ebből egy hátrafelé zsákolás, egy előre meg egy snassz ziccer, persze mind faulttal együtt.Alexe is gyönyörű dolgokat művelt, Kálmán Lacival összejátszva!!!!! Grant sérült volt és nem játszott, valamint még Dénes Gabi neve megemlítendő aki ismét nagyon jól játszott csak keveset.Én Zsoldos helyében már rég a Dénest kezdetném a Pankár helyett. Ami még említést érdemel hogy Vilcinskas hozta a fomáját, talán nem volt olyna Falcos akinek ne ütött vagy rúgott volna oda.Borszékinek akkor a könyököst lenyomott halántékra hogy szegény gyerek egyből összeesett és két percig mozdulatlanul feküdt, de szerencsére nem lett komolyabb baja. Nem értem viszont ha tudunk mi ilyen jól is játszani akkor miért kapunk ki Dváron 17el? Szerdán megyünk Kecsómétre és ott ha kikapunk akkor valszeg már nem leszünk a 8ban, az viszont nagy gáz lenne.De én csak remélek és szurkolok, mint egy fanatikus állat! HAJRÁ FALCO!!