Gyula Creative Commons License 2003.02.15 0 0 2874
Sziasztok. Habár nem Matávos területen (Vivendi :-( ) van problémám, itt találtam olyan fórumot, ahol talán tudnak válaszolni a kérdése(i)mre (sajnos, olyan ügyfélszolgálatot még nem találtam, ahol tudtak volna).
ISDN vonalat szereltek nálunk Elcon NT1+Multi 2G egységgel. Ehhez vettem egy Olympia Berlin 2000 készüléket, ami képes tarifaegységet mérni. Úgy vettem észre, hogy alapból tudja a rendszer, a hívásoknál az impulzust kiírja. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy megkérdeztem, hogy impulzusonként milyen tarifára konfiguráljam a készüléket. Ott közölték, hogy a 12KHz-es tarifajelet kell megrendelni havi 350 Ft-ért. Megrendeltem, de ahogy az utóbbi hozzászólásokat olvastam, elbizonytalanodtam.
Kérdéseim:
1. Az NT tudhatja alapból a tarifajelet. Ez esetben honnan tudhatom meg, hogy a tarifajelnek mi az ára?
2. A megrendelés után a telefon minden - általam elkövetett - beavatkozás nélkül ki fogja írni a beszélgetés árát?

Ha valaki hozzáértő lenne olyan kedves, és - akár mailben is - laikus által is érthető módon, szakszavakat többnyire mellőzve :-) megmagyarázná a problémát, és megoldást tudna ajánlani, azt nagyon megköszönném.
Így előre is, üdvözlettel:
Gyula