c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 72
simre2!

Tetszettek volna kevesebbet (vagy egyáltalán nem) antiszemitázni, nácizni, hitlerjugendozni, csápolók-ozni, miniducsézni! Teszettek volna betartani az ígéreteket, hogy nem teszitek tönkre a Fidesz-kormány munkáját, csak hozzáteszek, még több és még jobb lesz. De még egy valamirevaló gázár-nem-elést sem tudtatok összehozni...

Amit kifőztetek balról, azt most szépen egyétek meg!

Azért, mert jobboldali vagyok, még van önérzetem. És bizony meg lehet sérteni, jó ha erre rájönnek a T. elvtársak végre ott fenn. Már pedig a kormány és pártolói, promins személyiségei, politológusai, újságírói, médiasztárjai stb. megsértettek és nap mint nap hülyének néznek és gátlástalanul a képembe hazudnak minden csatornán. És nem csak engem, hanem sokmillió magyar embert ismegsértettek és nekik is hazudnak. Ezt pedig büntetlenül nem lehet megtenni sokáig.

Ez az egy eszköz, a NEM van a kezemben a következő választásokig, hogy _"hivatalosan"_ kifejezhessen rosszalásomat a kormány politikáját illetően. És élni fogok a lehetőséggel és arra bíztatok minden elégedetlen, átvert embert, hogy tegyen így, amíg egyáltalán joga van rá, mert egyáltalán nem biztos hogy lesznek még egyszer szabad választások az országban.