pontty Creative Commons License 2003.02.13 0 0 11256
Sziasztok!

Fishtax és BorosT!
Én úgy tudom a két B-csoport első négy helyezettje játszik rájátszást, és az első feljut, míg az A-csoport utolsó négy helyezettje az alapszakasz végén, minden addigi eredményét megtartva újra játszik egymással oda-vissza (tehát plusz 6 meccs), és az utolsó esik csak ki.
Kérdés, hogy szövetség mit talál ki a MAFC kárpótlására, amiért az ő hibájukból kimaradtak az A-csoportból. Maguktól egyébként nem jutnak fel a fővárosiak az eddigi eredményeiket nézve.
Tényleg erről tud valaki valamit?

Sporttárs és Timsó!
Azt hiszem tudok nektek segíteni. Mészáros Ricsi, Szmiljanics és Grant azért játszhatott a tegnapi DVMSE-Falcó meccsen, mert a találkozónak ez volt az eredeti időpontja. Bővebben: az sorsolás elkészítése után a két csapat gyorsan megegyezett abban, hogy a szövetség által kiírt időpontban egyaránt amerikai túrát terveznek, így nem akkor kellene lejátszani a meccset(hacsak nem a tengerentúlon akarunk bemutató jelleggel magyar bajnokit játszani, mint az NBA Japánban). Szóval a bajnokság megkezdése előtt elintézték, így ez nem számít elhalasztott mérkőzésnek. A poén az egészben az, hogy végül senki nem utazott amcsiba "gálázni", és a szövetség által kiírt, szombati játéknapot követő szerdán DVMSE-Falcó edzőmeccset játszottak a Vasutas Sportcsarnokban, tehát akár bajnoki is lehetett volna, de akkor az már előrehozott mérkőzésnek számított volna.
Értitek ugye?

saabee!
Mindenképpen pontty&ultra1, ami pedig a kis jelenetet illeti, már elég sokszor láttam (eleinte még izgultam is, hátha mégis bemegy vagy a másik oldalon kipattog), így már immunis vagyok rá, de ismerek valakit, akinek biztosan felkavarja a lelki világát. Remélem ő nem nézi meg túl sokat.:-)))

Mindenkinek jó szurkolást hétvégére! Sziasztok!

Előzmény: Fishtax (11252)