Most hogy igy kicsit lenyugodtam ez a nap után. Már mint iskolai nap. Gondoltam tartok egy kis beszámolot.
Egyetlen egy igazán vicces dolog volt ma. Az hogy írtunk egy dogát fűtésből és ellötte matekon még az élettöl is levették a kedvem egy
kibaszott kurva idegesítő fasszopó
matek dogával és után jött a fűtés doga.
Majd ha megkapjuk akkor beszkennelem és berakom ide hogy lássátok.
Úgy nézett ki hogy volt 4 kérdés. Ebböl a négyből 2 rajz és 2 elmélet.
Az első tiz percet azzal töltöttem, hogy ráirtam a papira a nevem -ugy hogy leszakadt a papir sarka- aztán eltörtem a ceruzámat a tollamat eldobtam a picsába. Azán gondoltam hogy ezt tudom most azért ne basszam már el ezzel ezért inkább elkezdtem irni.
A kettes feladattal kezdtem de megint csak hülyeséget írtam. A kérdére azt irtam hogy
"bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla"
De aztán vissza tértem a feladathoz és leírtam rendesen is.
Ugyanezt eljátszottam máshol is de ott kicsit kevesebbet írtam azt hogy bla-bla
Aztán volt egy feladat a 4 es amire volt kb 6 cm hely és oda kellet volna egy 20 cm rajzott csinálni. Na oda írtam nagy betükel hogy
IDE NEM FÉR KI!!
és egy nyilat a hátlapjához. Na oda kifért a rjaz de ott még rajzoltam a földbe csontvázat meg olajmezőket.
Nem tudom hogy hányas lesz...
Mondjuk amit rajzoltam és írtam az jo azzal nincsen gond de ha a tanár nem fogja fel olyan viccesen a helyzetet akkor cumi van.
Na ez kb enyi volt majd jön a doga és a szallagavato sztori.