pontty Creative Commons License 2003.02.12 0 0 11160
Sziasztok!
Jól kiszúrtam magammal tegnap. Most aztán írhatok egész nap, és valószínű így is győzni fog a túlerő.:-))
Szóval nagyjából időrendi sorrendben.

saabee!
Elismerem és megértem, hogy neked túl sok volt most hirtelen a dombóvári véleményekből, de szerintem ezekből inkább a felháborodottság (és a meccs elmaradásával járó rengeteg plusz szabadidő okozta gond) volt kiérezhető, semmint a nagyképűség. Legalábbis szerintem nincs okunk a nagyképűségre csapatunk eddigi teljesítményét látván.

Artúr Doki!
Most megpróbálom rövidre zárni a “rétestésztaveszélyt”, bár ez durva képzavar.
Alapvetően tényleg nem állunk egy oldalon, de ettől még nagyon picit változhat a véleményünk a másik irományát olvasván. Ezért is ismerem most el, hogy a “de nem is teszek úgy, mintha illetékes lennék” elég durva volt. Másrészt viszont megjegyzem a teljesen hiteles forrásodat, akkor sajnos nem nevezted meg, így részben ez is okozhatta a jóindulat hiányát. Ami pedig a közvéleménykutatást illeti, bár a vállalkozói igazolványomban történetesen ez szerepel főtevékenységként, ezúttal mindössze újságot olvastam (pl: Kaposvár-Kazincbarczika röplabad mérkőzés).

Feribá04!
Természetesen nem is indulok ki a történelemből, mert az (és szerintem ezúttal kivételesen a két együttes jelenlegi formája is) szoros vereséget sejtet, viszont éy nyilván a győzelemnek örülnék jobban. Én csak úgy érzem a más fórumokon, mások által beígért 20-30 pontos verésből ezúttal nem lesz semmi. Persze akár lehetne, de mégsem lesz...
Egyébként az általam említett 4 meccset egytől-egyig tavaly játszottuk le (alapszakaszban 5 pont oda, középszakaszban Lee nélkül 1 pont oda, rájátszásban hosszabbítás után 2-3 pont ide, majd a másodikon 6-7 pont oda, 99-ben 1 pont volt ide, miután Kevin Shand az utolsó támadásotoknál belenyúlt Visockas passzába/dobásába).
Azt, hogy mi a véleményed csapatunkról azért érthettem félre, mert az írásodból az tűnt ki, hogy amíg az A-csoportban ti kosaraztatok, mi a B-csoportban csak pattogtattunk, és úgy éreztem ez nem a két bajnokság közti színvonalbeli különbségnek szól. Most azonban már világos minden, mintahogy a “botránykeltő alkoholista huligánokkal” kapcsolatban is.:)))

És végül saabee, Artúr Doki, Feribá04 együtt!
Nem vártam tőletek, hogy forduljatok az ASE ellen. Nekem elég lett volna, ha elismeritek, hogy a körülmények miatt teljesen normális, hogy rossz érzéseim vannak a történtekkel kapcsolatban. Én is elismerem, hogy rosszak voltak az utak, de jólesne, ha ti is elismernétek, hogy ha istenigazából akart volna az ASE, akkor eljutott volna Dombóvárra. Persze, ha nem teszitek sincs baj, hiszen ha jól emlékszem volt néhány semleges szurkoló, aki szűkszavúan ugyan, de mellénk állt.

Tudom, hogy sok lett megint (el is fáradtam), ezért is jegyzem meg elsősorban Belferának, hogy hála a köszöntő sorokért, bár nem akarok Avass babérjaira törni csak nagyon ráérek!:))))

Sajnálom a Kaposvárt. Remélem javítanak! Sziasztok!