Csőmizu???
Belfera! Azonnal írjad ide e nekem be hogy mit kütté be a ólszar gémbe me leszőnyegbombáztatom egész hűségvárost a picsku életbe abba a makacs fajtádba bele !!!! :-))))
Rikki bébi, Szabó gyerek már játszott Debre ellen is (mielőtt még Paks a hóhelyzet miatt bevehetetlenné vált volna mint az egri vár 1552ben) :-))
Ha Sola az Albába megy akkor Fehérvárt is leszőnyegbombáztatom plusz még bedobok valami kórságot is a Gáz utcába.
Én még vasárnap a konditeremben láttam bohóckodni az új litván emberünket, ezek szerint 48 óra alatt dülőre jutottunk a sráccal kapcsolatban.
Igaza van sporttársnak abban, hogy az osztrák ligából okosan kell szerződtetni, mert csalóka lehet a jó statisztika (vakok között félszemű a király).
Tippli előtt még egy komment: nekem sem tetszik, hogy a nem túl jó formának örvendő ASE (ebből a szempontból dícséretes az Alba idegenbeli utazása, de lehetséges, hogy az ő esetükben pedig fontos szerep jut az időbeli tényezőknek, hiszen már olyan sokáig nem lehet igazolgatni, és a potenciális pléjöröket meg valahol tesztelni kell, ezért is játszahatott a Sole ellen a szlovák gyerek) elslisszolta a dombóvári zakót :-) de mivel saabee olyan fasza emailt küldött a minap, hogy ihajjj, ezért neki kell hogy igazat adjak, azaz jól tettétek saabee, hogy nem mentetek, mutassátok meg !!! :-) Na, ez így objektív !!
:-)
OAZIS