Sziasztok!
Bocsi hogy mostanában nagyon hallgattam... ritkán szólok hozzá, úgyhogy mindig elfelejtem a nevet/jelszót, és elég macerás előkeresni... :)
Először is, Satine, nagyon köszi hogy írtál kintről, és hogy megírtad az élményeket!!!!! Annyira jó volt olvasni! Még inkább rendkívül örülök annak, hogy ilyen nagyon tetszett Nektek, ill. hogy ilyen pozitívan állsz dolgokhoz... :)
Másik téma... a Kartago tényleg sajátját csinálja, mert hát szemet szúrtunk nekik... amiket viszont mostanában megtudtam róluk, az elég durva ahhoz, hogy azt mondjam, ne nagyon kezdjetek velük... bármilyen irodáról is van szó, az ilyen dolgokat nagyon őszintén szokásom megmondani, mert hihetetlen nagy veszteség az mindenkinek, ha csalódik a várva várt nyaralásán... privátban még írhatok erről, ha gondoljátok...
Az akciókkal kapcsolatban annyit segíthetek, hogy úgy tudom, jövő héten egy csomó iskolában szünet van, így aztán elég jók a telítettségek, azért álltak le az akciók. Az utolsó időpont február 22, de aztán a nyári katalógusban újra lesz!
Aki még nem tudja rólam, annak mondom, hogy végignéztem a kinti szállodákat, úgyhogy ha kérdés van, hajrá, igyekszem válaszolni.
A Fantazia partja pedig kicsit durva, szardiniásdoboz stílusban egymás nyakán fekszenek az emberek, szerintem ijesztő látvány... bár aki nem sok időt tölt starndolással, hanem inkább kirándul, annak mindegy. A szállodaválasztásnál nagyon végig kell gondolni, hogy hol akarsz sok időt tölteni, mit akarsz leginkább csinálni... Írjatok! :)
Üdv.,
bee