pontty Creative Commons License 2003.02.11 0 0 11092
Sziasztok!
Azért írok most az ase-dvmse témához, mert Artúr Doki bejelentette visszavonulását ez ügyben, így már nem fog válaszolni, tehát engem sem érhet az a vád, hogy szítom a hangulatot. Csak már kikívánkozott a véleményem.
Szóval Artúr, szerintem utólag könnyű kijelenteni, hogy Sitku mindenképpen játszott volna, és így nem az indokolta a paksi csapat távolmaradását. Ilyenkor azt gondolom már bárki mondhat bármit. Én speciel ezt nemhogy nem hiszem el, hanem egyszerűen nevetségesnek tartom, ugyanis ez a lehető legegyszerűbb módja a mentegetőzésnek. Ami a vasárnapi pótidőpontot illeti, én nem tudok róla semmit, mivel nem vagyok a vezetőség tagja, de nem is teszek úgy mintha illetékes lennék. Végül pedig nem hiszem, hogy az NB.I/A-csoportos magyar kosárlabda bajnokságot, és a profi bajnokcsapatot, amelyre (természetesen joggal) oly büszkék vagytok, össze kellene keverni egy vasárnapi teremfoci tornával, és egy amatőr "jól esik majd utána a sör" csapattal.
A lényeg, hogy nem jött el az ASE, és mivel szerdán rosszabb útviszonyok között a szegediek igen nagy kerülővel, ráadásul tudva, hogy egyszem centerük sérülése miatt nem játszhat, el tudtak jutni Kaposvárra, ahol a papírforma szerint sima vereség várt rájuk, kénytelen vagyok azt mondani, hogy ez sportszerűtlen dolog volt nemcsak velünk, hanem a bajnokság összes többi résztvevőjével szemben is. A szegediek (meg még jónéhány más sportágat űző csapat is az országban) ugyanis akartak játszani, ellentétben a paksi kosarasokkal, vagy vezetőikkel, akik inkább nem akartak meccset. Nem volt kedvük hozzá. Sőt, megjegyzem előfordult már az asével olyan is, hogy bizonyos Darius Lukminas eltíltása miatt “megváltoztatták” sorsolásukat, mert úgy gondolták Debrecenben nélküle is nyerhetnek, így a jó Darius leülhette a büntetését és a fogalmam sincs ki ellen lejátszott igazán fontos meccsen már ő is pályára léphetett. Ha jól emlékszem a jó érzésű szurkolók akkor is felháborodtak az efféle hozzáállás ellen.

Picit más, de mégis ugyanaz:
saabee!
Félre értés ne essék a dombóvári kosarasok nem gondolják azt, hogy a MAGYAR BAJNOK megijedt volna tőlük. Sőt szerintem senki nem gondolja azt, ugyanis, és ez lehet, hogy neked újdonság, nem létezik lefutott mérkőzés. Még a MAGYAR BAJNOKNAK sem, így neked sem kellene összekeverned a magabiztosságot az enyhe nagyképűséggel! Ami pedig szegény debrecenieket illeti, szamárság lenne azzal vádolni őket, hogy csak azért utaztak le szerdán, azaz a sorsolás szerinti hivatalos meccsnapon (!?) Bukva nélkül hozzátok, mert azt gondolták kihasználhatják Sitku hiányát. Azért utaztak le, mert játszani akartak ( lásd még korábban a szegediek esetét).

Az egészhez már tényleg csak annyit fűznék hozzá, hogy véleményemet arra alapoztam elsősorban, hogy egy ismerősőm pénteken este éppen Paksról autózott haza Dombóvárra, és mert éhes is volt, álmos is volt, haza is akart menni, ezért haza is ért, evett-ivott, aludt is...

Egyébként itt is esik a hó, de mivel a Falcó kétszer is nyert egy héten belül, azt hiszem ide fognak érni holnap.

Előzmény: Artúr Doki (11084)