Szerintem is építsél, mi is éppen benne vagyunk. A ráérő emberke nagyon jó, én pl. elég kötetetlen vagyok, úgyhogy minden időm kint töltöm, amikor lehet. Egyébként meg fater ért hozzá, úgyhogy ő a szakmai guru, aki ellenőriz. Hál ' Istennek olyan céggel építtetünk, akik tőlünk nyugatabbra is építenek, úgyhogy 100%-ig megbízunk bennük, jártunk a referenciaházaikban is, biztosra mentünk, az ember egyszer épít magának házat - jó esetben:)))
Manapság telek nélkül, egy 120m2-es házat (akár az alap ennyi, akár 60+60 mert tetőteres) nem lehet megúszni 15-18 milla alatt. Aki ennél kevesebbért megcsinálja az valamit kispórol. Kivéve ha magadnak építed, mert kőműves vagy, ilyennel is találkoztam.
De lehet szerncséd is: egyik rokonunk éppen most költözött ide, Parkváros, betonzott út mellett, 400 nöl telek, örökzölddel parkosított, díszfákkal, és gyümölcsfákkal, 85-ben épült bazi jól kinéző ház, 140m2, mindezt 21 millából megúszták. Még ráköltöttek most másfelet, a külső szigetelésre, meg a belső munkákra és kész. Szóval lehet szerencséd is. Ezt is lehet, Ön dönt...