asta Creative Commons License 2003.02.10 0 0 2
A kiválasztást mi is másra (bár szakértőre) bíztuk. Előzőleg voltunk a tenyésztőnél, akkor volt ott 7 kiskutya, + a papa. Fájó szívvel jöttünk el, mert akkor még nem volt alkalmas az időpont, amikor pedig augusztusban, nekünk jó lett volna, Juditnál nem voltak kiskutyák. Így aztán ő hozta el nekünk vidékről a kutyit. Mikor érte mentem, nem akart hozzám jönni. Meg volt rémülve, hiszen három hónapos volt már és akkor már két napja idegen helyen volt, sok idegen, ugatós nagykutya között. Borzaasztó volt az az egy óra, mig kocsival hazaértem vele. Rettegett szegényke, hányt, szörnyű érzés volt látni. Mikor hazaértünk, azonnal bevette magát a WC csésze mögé, és sokáig nem tudtam előcsalogatni. Egy egész hetet töltöttem vele otthon. Egész nap csak vele foglalkoztam. Második nap már járt a nyomomban, egy lépést sem tudtam tenni nélküle.
Éjszaka ott aludt az ágyam alatt és ha mocorogni kezdett, rögtön mentünk ki a kertbe pisilni. Két alakalommal kellet csak takarítani utána aztán már kérezkedett.
Életem egyik legszebb hete volt:O)
Előzmény: coney (1)